achoool مدیر استارتر عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 4484 عنوان اوووووف چ روز خسته کننده ای بود😩 83 بازدید | 9 پست از ظهر ۵ کیلو لوبیا و ۶ کیلو هویج و ۵کیلو سبزی پاک کردم خورد کرد. پرده شدم نصب کردم.جارو گردگیری .پاک سازی کابینت ها .رفتم دوش گرفتم و شام درست کردم .الانم دراز کشیدم در خدمت شمام😊😆شوهرمم داره ظرفارو برام میشوره🙂 شما چکارا کردید امروز؟!🙄 زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞 1397/07/28 | 23:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naazghol عضویت: 1396/10/01 تعداد پست: 2259 سر کار و بعدش بچه داری و کلی کار مونده خونه😖 ...خیلی هم خستم☹حس کار کردن ندارم خدایا شکرت
achoool مدیر استارتر عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 4484 سر کار و بعدش بچه داری و کلی کار مونده خونه😖 ...خیلی هم خستم☹حس کار کردن ندارم خسته نباشی❤ زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
achoool مدیر استارتر عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 4484 خدا قوت بانو ممنون😗 زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
مژی۶۹ عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 4545 خدایی چجور حوصله کردی اینهمه کار بکنیدست راستت رو سر من 😞از وقتی باردار شدم خییلی تنبل شدم اصلا حس هیچ کاری نیست🤒 خدایا شکرت
achoool مدیر استارتر عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 4484 خدایی چجور حوصله کردی اینهمه کار بکنی دست راستت رو سر من 😞 از وقتی باردار شدم خییلی تنبل شدم اصلا ... منم تنبلم کمی اما خب وقتی کار باشه باید انجام داد دیگه .بعدم شما بارداری کار کردنم برات خوب نیست زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
مژی۶۹ عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 4545 منم تنبلم کمی اما خب وقتی کار باشه باید انجام داد دیگه .بعدم شما بارداری کار کردنم برات خوب نیست در حد ظرف شستن که باید انجام بدم ولی همونم زورم میاد😁😁 خدایا شکرت