2777
2789
عنوان

بچه بور و چشم رنگی

4215 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها خوبین؟

بچه ها من قصد بارداری رو دارم ،اول سلامت بچم برام مهمه ،چیکارکنم بچم بور شه و چشاشم رنگ روشن؟؟؟؟چ چیزایی رو باید بخورم؟؟؟ بعد برا دوقلو باردارشدن باید چیکار کرد؟؟؟

کلیییی لباس خوشکل دارم تو کانال تلگرامم با قیمتای استثنایی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم باید قبل ازدواج با یکی وصلت میکردی که این مشخصاتو داشته باشه

الان دیگه دیره و بچه به پدر مادر میره دیگه وقتی اونا رنگی نباشن چجوری رنگی بشه  

خدایا شکرت   راضیم به هر اونچه بخوای  
استارتر اول به من بگو توي خانواده خودت و همسرت كسي هست كه چشماش رنگي و موهاش بور باشه؟

هست ولی ن زیاد و ب شدت 

عزیزم باید قبل ازدواج با یکی وصلت میکردی که این مشخصاتو داشته باشه الان دیگه دیره و بچه به پدر مادر ...

آخه من شنیدم با خیلی از خوراکیا میشه ..

تو اینترنت هست یه سری غذاهای طبیعی مثلا زرده تخم مرغ برای چشم ابی شدن خوبه تا حالا تو چند تا کتاب خوندم سیب و انار هم برای روشن شدن پوست خوبه 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

منم خیلییییی بچه ی مو بور چشم رنگی دوست دارم خودم هم موهام هم چشام مشکیه شوهرم چشماش عسلیه 3تا خواهرشوهر دارم موها بور چشما سبزه بابام چشماش قهوه ایه ولی موهاش بوره عموهامم بور هستن و یکیشون چشم رنگی یعنی امکانش هست بچه ی منم مو بور و چشن رنگی بشه؟؟؟؟؟؟

همش ۲۴ سالمه اشتباهی اسممو گذاشتم پیرزن قابل تغییرم نیست