2777
2789
عنوان

بچه ها دلم ی دنیا گرفته

178 بازدید | 19 پست

امروز دوباره خبر بارداری ی نفرو شنیدم خیلی براش خوشحال شدم ولی توی دلم آشوبه چرا من نمیتونم مادر بشم؟😢😭

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امروز وفات حضرت رقیه است یه چیزی نذر کن ان شاالله تاسال دیگه حتما بارداری

ی عالمه نذر کردم 😢

انشاالله به زودی دامنت سبز بشه عزیزم...چند وقته منتظری؟

دوسال پیش ی سقط داشتم. بعد اون دگ باردار نشدم

ی عالمه نذر کردم 😢

ناامید نباش منم دوستم ۴سال منتظر بود.یه روز روز شهادت حضرت رقیه نذر کرد الانم دخترش یکسال ودوماه داره

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
یعنی همه باید بچه دار بشن؟ یعنی هدف از ازدواج فقط بچست؟ عزیزم یکمی صبور باش ، یکمی روش تمرکز نکن

شوهرم خیلی بچه دوس داره عاشق بچه هاس دلم براش میسوزه

ناامید نباش منم دوستم ۴سال منتظر بود.یه روز روز شهادت حضرت رقیه نذر کرد الانم دخترش یکسال ودوماه دار ...

امیدوارم منم بتونم مادر بشم

وای دست رو دلم نذار... که چقد من از این خبرا شنیدم و  صدای ترک خوردن قلبمو میشنیدم... نه سه تا نه چهار تا... نه دو نفر نه پنج نفر.... هزار نفر.... 

تو فامیل شوهر همه همسنایی خودمن و بیشتر از من کوچکتر... 

برا هر کدومشون... دوبار این خبرو شنیدم...  یعنی دوتا بچه دو تا بچه هستن الان همشون.... وقتی مهمونی میریم همه دو تا بچه جلوشونه یکیو دارن شیز میدن یکی داره بازی میکنه... بعضی هام یکی شکم حامله نشستن رو صندلی یکی دیگم داره بازی میکنه...  تو اسن فتمیل همسشه ما دوتا حامله داریم یکی ادل حاملگی یکی اخر حاملگی... خسته شدم 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
خب پیش دکتری چیزی رفتین؟ منم شوهرم عاشق بچست ولی خودم دوست ندارم خیلی زحمت داره و میترسم از بچه دار ...

بله هرماه میرم و کلی هزینه میکنم فعلا ک نتیجه نگرفتم

وای دست رو دلم نذار... که چقد من از این خبرا شنیدم و  صدای ترک خوردن قلبمو میشنیدم... نه سه تا ...

مشکل شما چیه عزیزم؟