2410
2563

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

2571

من انجام ندادم اما دوستم کرد تا دوهفته صورتش زخم بود انتی بیوتیک میخورد در کل راضی بود پوستش خیلی تغییر کرد، اما دکترت باید خیلی موارد استریل رو رعایت کنه

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 
2456

من مامانم خودش داخل سالنش دستگاهشو داره

تا ٢٤ساعت پوستت قرمز ديگ

اصلا نبايد ارايش كني و اصلا نبايد افتاب بخوره ب پوستت بعدش صورتتو بايد با اب بشوري

اگ جلساتت رو كامل بري واقعا تاثيرشو ميبيني

بي خيال دنيا و قانوناااااااش  

من که لیزر آر آف کردم ازون موقع پوستم نازک و حساس شده دائما جوش میزنم افتضاح شده

نکنین این کارا رو روی پوستتون

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام:  *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند!     *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳)     *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱)    *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹)

دردداره مادر۱سال انجام دادبرای لکه های صورت یه عالمه هم هزینه کردولی فایده نداشت همش کلک پوله دروغه

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
2568
چجور بود چقدر تغییر کرد پوستت کجا انجام دادی ارزشش رو داشت

پیش متخصص پوست 

خوبه جذب دارو رو بیشتر میکنه ولی بعده یه مدت اثرش از بین میره برا یه مدت کوتاه پوستت عالی میشه ولی 

هیچی چند روز مث جای تیغ پوستت قرمزه و میسوزه بعد خوب میشه

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   
یعنی موقته تا چند وقت بعدش دوباره لکه ها برمیگردن؟ من یه جای ابله هم دارم به نظر تون رو اون اثر داره ...

من دو جلسه انجام دادم دیدم تاثیری نداره دیگه ادامه ندادم

تا ۳ روز خیلی قرمزه بعدشم پوسته پوسته میشه

برا ابله تاثیر نداره منم چندتا دارم هیچ فرقی نکرد

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕