2581
2640

عزیزم سوال سختی پرسیدی. سرطان سینه حتی بدخیمش خیلی انواع مختلفی داره! متاسفانه من زن داداشم را 5 ما پیش به این علت از دست دادم! البته متاسفانه به نوع خیلی خاص و نادری مبتلا شده بود. انشالله یلا دور باشه از شما و نزدیکانتون

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

عمم سرطان سینه داشت از روش ذهنی و عرفانی  استفاده کرد خوب شد. خودمم مشکل هورمونی برطرف شد. اگه ...

لطفا این چیزا رو تبلیغ نکنید

چیزی که ریشه علمی ثابت شده ای نداره

اونم واسه بیماری مثل سرطان که خطرناکه و هر هفته که دیر اقدام به درمانی کنی ممکنه بیماری پیشرفت کنه

آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
لطفا این چیزا رو تبلیغ نکنید چیزی که ریشه علمی ثابت شده ای نداره اونم واسه بیماری مثل سرطان که خطر ...

اینهمه علم.مگ تونستن از بیماری ها جلوگیری کنن.اتفاقا من حرف اون خانومو قبول دارم چون خیلیا بدترین بیماریا رو داشتن با همین کارا خوب شدن

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.
عزیزم سوال سختی پرسیدی. سرطان سینه حتی بدخیمش خیلی انواع مختلفی داره! متاسفانه من زن داداشم را 5 ما ...

خدا رحمتشون کنه,واقعا پذریشش خیلی سخته,اونم برای یه دختر 23 ساله😢واقعا شوکه شدیم مام

زنداداشه من الان مشکوک به سرطان بدخیم سینه هستش خیلی نگرانیم هزینه هاش چطوره حدودا و اینکه چقد طول م ...

عزیزم سرطان بدخیم معنا نداره

توده اگه خوش خیم باشه میشه توده

اگه بدخیم باشه میشه سرطان

سرطان خوش خیم و بدخیم نداریم در واقع

وقتی توده ای بدخیمه اسمش میشه سرطان

نگران هزینه نباشن

بیمه در زمینه بیماری های خاص خوب عمل کرده

با بیمه تامیین اجتماعی 90 درصد هزینه ها پرداخت میشه

و اگه تکمیلی باشه 10 درصد هم پس میگیری

پروسه درمانی سرطان سینه در اکثر بیماران نهایتا 6 ماهه است

لطفا این چیزا رو تبلیغ نکنید چیزی که ریشه علمی ثابت شده ای نداره اونم واسه بیماری مثل سرطان که خطر ...

عزیزم اجباری که نیست من چون خودم امتحان کردم هرکسیو ببینم مشکلی داره میگم. درضمن علم هنوز به خیلی چیزا نرسیده.  گاهی بیمار سرطانی را هم نمیشه به روش علمی امروزی درمان کرد

خوب شدین شما؟چقدر بود اندازه تودتون؟دکترتون کی بود؟

بله عزیزم 

4 ساله درمان شدم

من لنف هام درگیر شده بود

تعداد توده ها بالا و مهاجم

7 توده تو سینه پخش شده بود

6 توده زیر بغل

2456
اینهمه علم.مگ تونستن از بیماری ها جلوگیری کنن.اتفاقا من حرف اون خانومو قبول دارم چون خیلیا بدترین بی ...

درمان های روحی لازمه 

اما مکمل هستن

یعنی در کنار درمان اصلی 

اما راه درمان نیست

لطفا چیزیکه مطلع نیستین نشر ندین 

تنها درمان قطعی واسه بیماری سرطان شیمی درمانی هست

بقیه روش ها تنها مکمل هستن مثل انرژی درمانی خام گیاه خواری و.........

من کسانی رو میشناسم که جونشون رو از دست دادن به خاطر اینکه دنبال راه اصلی نرفتن و تعلل کردن تو درمان اصلی

بله عزیزم  4 ساله درمان شدم من لنف هام درگیر شده بود تعداد توده ها بالا و مهاجم 7 توده تو س ...

خدا رو شکر که خوب شدین🙏ما تازگی متوجه شدیم دختر خالم این توده بدخیم و داره که دکترش جراحی کرد و توده رو برداشت ,توده متاستیک,ولی الان خیلی نکرانیم که جی میشه و به جاهای دیگه بدن احتمال داره بزنه یا نه,در ضمن لنفاش درگیر نشده انگار,یه توده یه سانت و نیمی بوده,شما ازدواج کرده بودین موقع ابتلا به این بیماری؟

اینهمه علم.مگ تونستن از بیماری ها جلوگیری کنن.اتفاقا من حرف اون خانومو قبول دارم چون خیلیا بدترین بی ...

اره والا خودم سالها مشکل هورمونی داشتم هر دارویی خوردم فقط عوارض واسم داشت. ولی الان کاملا خوبم و پریود منظم.

وقتی واکسن هم اومد تا مدت زیادی خیلیا ازش میترسیدن و قبول نداشتن. اینم کم‌کم قبول میکنن هنوز زوده برای سطح فکر امروزی

عزیزم اجباری که نیست من چون خودم امتحان کردم هرکسیو ببینم مشکلی داره میگم. درضمن علم هنوز به خیلی چی ...

عزیزم میدونم شما نیت خیر داری و هدفت کمکه

اما من چون با کمپین های مختلف بیماران سرطانی در ارتباط هستم 

و بیمارای زیادی رو روزانه میینم 

درمان مشکل هورمونی خیلی با درمان سرطان فرق داره

تعلل تو شروع درمان سرطان ممکنه منجر به از دست دادن جون طرف بشه 

شرط عقل اینه دنبال راه های اثبات شده رفت

و راهای دیگه رو مکمل استفاده کرد

نه روش اصلی درمان

عزیزم میدونم شما نیت خیر داری و هدفت کمکه اما من چون با کمپین های مختلف بیماران سرطانی در ارتباط هس ...

الی جان من چطوری میتونم با شما به صورت خصوصی در ارتباط باشم؟چون واقعا نیاز به کمک داریم و راهنمایی

2664