موضوع بحث

طرز تهیه سس مایونز خانگی

7021 بازدید | 7 پست
سلام دوستای خوبم
کسی طرز تهیه سس مایونز خانگی رو بله؟سس های بیرون همشون مواد افزودنی دارن.دخترم هم عاشق سس هست.
ممنون میشم جواب بدید
1389/11/25
|
15:03
یه سرچ تو اینترنت بزن همه سایتها مدلهای مختلف اماده سازی اشو دارند
اما چون تخم مرغ خام میزنی باید سعی کنی 2 یا 3 روز نهایتا بیشتر مصرف نکنی چون ضررهای تخم مرغ خام بیشتر از مواد افزودنیه

تخفیف 30 هزار تومانی دیجی کالا برای کاربران نی نی سایت

تاریخ اعتبار تا 20 آبان 96

فرصت طلایی برای کاربران نی نی سایت. برای دریافت کد تخفیف از دیجی کالا اینجا را کلیک کنید

من بلد هستم...براتون مینویسم...

خب خانومی اول باید دوتاتخم مرغ رو بکشونی توی یه مخلوط کن..

ویه قاشق مرباخوری شکر..پودرخردل(اگرهم نداشتی نداشتی)..فلفل هم به میزانی که دوس داری

اضافه کن...وبعد مخلوط کن رو روشن کن..بزارحسابی تخم مرغ ها هم بخوره..حداقل دو سه دقیقه

بعد برای ادامه ی سس درست کردن..باید مخلوط کنی که داری ازهمین ها باشه که روی درشون

یه درکوچولو داره به اندازه یه سکه...اون دری که اندازه سکه است رو بازکن...وبعد مخلوط کن رو

روی دور آروم روشن کن....

باید یه روغن یک لیتری مایع داشته باشی..روغن رو آروم آروم از اون دربالایی بریزی توی مخلوط کن

که روشنه...یواش یواش اضافه کن...حداقل پنج دقیقه طول بکشه...اینقدر روغن بریز که

عین سس سفید بشه..اصلا مشخصه..حد واندازه روغن رو نمیشه دقیق نوشت..

ولی اگه دیدی عین سس سفید غلیظ شد...طعمش روبچش.اگه خوب بود که دیگه آماده ست

واسه محکم کاری آخر سر با دور تند مخلوط کن رو روشن کن وبزارحسابی هم بخوره..

موفق باشی
‎پایتان گر طرف "کرب و بلا" باز شود ‎آخرین جنگ جهانی حق آغاز شود
ارسال نظر شما