2777
2789

سلام بچه ها.

امروز موعد پریودم هست و دیشب هم نزدیکی داشتیم و همراه با نزدیکی و همینطور امروز صبح لکه بینی خیلی کمرنگ دارم. تا امروز هر چی بی بی چک گذاشتم و آزمایش هم دادم منفی بود. نظرتون چیه؟ کسی بوده مثل من باشه؟

منفيه منم اين ماه انطوري شده بودم بخاطر تغييرات هورموني كم شده خونريزي البته واسه من اينجوري بود برو دكتر

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی منم که ده ۱۵روزه اقدام کردم و ۶روزه لک میبینم منفیه؟ 

البته یک هفته دیگه موعدمه اما همش لکه بینی دارم 

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
یعنی منم که ده ۱۵روزه اقدام کردم و ۶روزه لک میبینم منفیه؟  البته یک هفته دیگه موعدمه اما همش ل ...

ببین قطعی شدن بی بی چک بعد از پریوده اما امکان داره قبلشهم مثبت بشه

احساس تنهایی شدید 

منم.امروز موعودمه تا حالا پذی نیومده خوشحالم خداکنه نیاد دیگه ومنم مامان شده باشم

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

سلام بچه ها

استارتر هستم. صبح رفتم آز بتا دادم. هنوز جوابش حاضر نیست و استرس دارم.

امروزم که موعد پریودم هست پریود نیومده فقط لکه بینی کمرنگ

دعا کنید

بی بی هم نزدم. یعنی دست و دلم نمیره که بزنم

من از وقتی موعدم گذشته رابطه رو کلا کنسل کردم ... میترسم باعث شه پریود شم.. الان پنج روز گذشته هنوز پریود نشدم... یک هفته دیگه صبر میکنم. حال و حوصله بیبی منفی هم ندارم  

میشه لطفا یه صلوات واسه حاجتم بفرستید😍