2777
2789

واقعام عالیه👍👍👍

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره اون روز تو اخبار داشت نشون میداد ،واقعا لذت بردم ، کیف کردم که رییس یه کارخونه همچین ادمیه دمش گرم خدا بهش هرچی میخواد بده،کلی معلول جسمی و حرکتی رو استخدام کرده

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
اتفاقا محصولات خوبی هم داره.

آره محصولاتش خوبن 

من از شامپو بچه اش و کرم پای بچه اش استفاده میکنم خیلی راضی ام

الآنم که فهمیدم کل کارمنداش معلولن دیگه از مارکهای دیگه خرید نمیکنم فقط فیروز

این که واقعا حمایت داره با اینکه بزرگترین کارخونه خاورمیانه تو ای زمینه اس و صادرات داره ولی هنوز با این همه شایستگی نه کیفیتش تغییر می کنه نه قیمتاش نجومی میشه. من که خیلی وسائلم رو ایرانی می خرم با افتخار

آره محصولاتش خوبن  من از شامپو بچه اش و کرم پای بچه اش استفاده میکنم خیلی راضی ام الآنم که فه ...

منم وقتی فهمیدم شروع کردم خریدن هرگزنمیخوام بشنوم به سرنوشت ارج و داروگر و تولید کننده های دیگه دچار شده 

حال متکلم از کلامش پیداست
منم وقتی فهمیدم شروع کردم خریدن هرگزنمیخوام بشنوم به سرنوشت ارج و داروگر و تولید کننده های دیگه دچار ...

وای دوتا از قدیمیترین کارخونه هامون الکی الکی خوابید و کارگراش بیکار شدن😔😔😔😔