2777
2789
عنوان

قهر خيلي بده😞☹️

197 بازدید | 21 پست

از ديشب بحثمون شد من خيلي دلم گرفت قهر كردم الان از ديشب تا حالا اصلا باهم حرف نزديم طرفم هم نمياد دلم گرفته چكاركنم

خدايا تمام اميد من تويي.. فقط از تو ميخوام...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو برو طرفش واسش چایی ببر باهاش شوخی کن  منم قهر میکنیم دلم میخواد گریه کنم طاقت ندارم باهام ح ...

از اينكارا كردم كه الان ديگه عادت كرده باز من برم طرفش

خدايا تمام اميد من تويي.. فقط از تو ميخوام...
چراهمش قهرمیکنی خوب باهم صحبت کنید

دیگه فایده نداره متاسفانه وقتی درک متقابل نباشه حرف هم نتیجه نمیده .حداقل وقتی قهریم احساس راحتی میکنم

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد.
دیگه فایده نداره متاسفانه وقتی درک متقابل نباشه حرف هم نتیجه نمیده .حداقل وقتی قهریم احساس راحتی میک ...

نگوعزیزم زندگیتون خدایی نکرده ازهم میپاچه عزیزم ازتواینترنت روش های حرف زدن بااقایونودانلودکن شروع کن انجام بده انشالله نتیجه میگیری  

منم امروز 3روزه قهرم سکوته مطلق به روشم نمیاره... تا حالا قهرمون فوقش 10 دیقه بود اونم الکی بود.. بخ ...

اروم اروم شروع کن حرف بزن مثلاچایی بریزصداش کن یاموقع غذابالاخره چیزای کوچیک وبهونه کن 

اروم اروم شروع کن حرف بزن مثلاچایی بریزصداش کن یاموقع غذابالاخره چیزای کوچیک وبهونه کن 

اصلا نمیتونم.. خیلی رفتارش بد بود. آدم آرومیه خودشم شوکه شد چرا اینطوری کرد ولی تا معذرت خاهی نکنه محاله😫😫😫😫

نگوعزیزم زندگیتون خدایی نکرده ازهم میپاچه عزیزم ازتواینترنت روش های حرف زدن بااقایونودانلودکن شروع ک ...

هیچ وقت تا این اندازه احساس نکردم که ازش دورم. بخدا اگه بخاطر پدر و مادرم نبود تا الان طلاق رو پیش میکشیدم . آخه مگه ادم چقدر عمر میکنه که انقدر بی تفاوت و نامید زندگی کنه؟ نخ خیانت کرده نه دروع میگه نه دست بزن داره .ولی هنه چیز که اینا نیست باید دل ادم خوش باشه که نیست

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد.