2777
2789
عنوان

قهر خيلي بده😞☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 21 پست
از اينكارا كردم كه الان ديگه عادت كرده باز من برم طرفش

نرو  پس   بنظرم  مرد باید بیشتر بیاد منت کشی  متاسفانه نامزد منم‌اینطور بود   خیلی سخته

تحمل کن تا خودش بات حرف بزنه   درسته یخرده سخت  ولی واسه دفعه بعد راحت میشی

فرض کن  تا دوروز قهر باشید   بعد تو بری منت کشی چون‌تحملت کمه

دفعه بعدی  همسرت تا دوروز کاری نمیکنه تا تو بیایی سمتش   و منتظرت میمونه و تو اون دوروز زجر نمیکشه

چون‌میدونه بالاخره یه روز تو میای سمتش

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم اگه امشب پا پیش نذاره بهش با اس ام اس حرفامو میگم  ممنون عزیزم🤗من یکم لجبازم الان آرو ...

خانم گلم زندگی ادم ارزشش بیشترازاین ناراحتیاست بنظرم همسرتوصداکن براش چایی بریز زیادتحویلش نگیرولی باارامش حرفاتوبزن اگه میخوای زودترجواب بگیری حتمااول درموردخوبیاش بگوبعددرموردمشکلاتتون انشاالله همیشه باارامش زندگی کنی عزیزم

هیچ وقت تا این اندازه احساس نکردم که ازش دورم. بخدا اگه بخاطر پدر و مادرم نبود تا الان طلاق رو پیش م ...

عزیزم خداروشکر که این مشکلاتی گفتی ونداری عزیزم ذوق توبه زندگی بیارهمیشه  گرمای زندگی اززن زندگی عزیز دلم تواینترنت کلی مقاله هست که توضیح داده چجوری باهمسرت رفتارکنی ازهمین الان شروع کن اروم اروم جواب میگیری درکنارش ذکریاودودحتمابگو

خانم گلم زندگی ادم ارزشش بیشترازاین ناراحتیاست بنظرم همسرتوصداکن براش چایی بریز زیادتحویلش نگیرولی ب ...

مشکلی باهم ندارم خداروشکر دعوام نداریم یا خیلی انگشت شمار... نمیدونم چرا انقدر بد برخورد کرد..... آخه دخترم خیلی بد قلق و وابستس و گریه میکنه.. آدمو روانی میکنه سر اون بحث کردوگرنه ما باهم خوبیم