2777
2789
عنوان

از بازی های بچگیاتون بگید😃

144 بازدید | 28 پست

وقتی دبستان بودین 😃

یا قبل مدرسه رفتن

تخم مرغ گندیده هم بازی میکردین اصلا میدونید چیه؟

چام چام

سلام سلام خاله بزغاله😄

شنبه یکشنبع

استوپ هوایی

شیطون فرشته

شما هم از این بازی ها داشتین ؟

بازم بگید 😊😊😊😊😊

خاطره هاتون هم بگین

من نه منم .نه من منم .پس من کیم ؟!!🤔😒

گرگم ب هوا اسیه بشین پاشو از اون گوله ها ک با انگشت میزدیم لی لی ک خیلی دوس داشتم قایم باشک😁😁

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تخم مرغ گندیده؛ هفت سنگ؛ وسط بازی؛ یه قُل دو قل؛ لی لی و...😄

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
يه نفر يه رنگيو ميگفت بعد بقيه مي رفتن اون رنگ رو پيدا مي كردن و دست بهش ميزدن هركي دير ميجنبيد مي ...

وای آره جلو نقاشی های روی دیوار حیاط مدرسه بازی میکردیم😍😍😍😀😀

من نه منم .نه من منم .پس من کیم ؟!!🤔😒

من یادمع همیشه مامان بودم.

خاک ب سرم همیشم طلاق گرفته بودم از شوهرم با یه بچه مثلا اواره بودم😆

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید