2726

گوشت گوساله 300 گرم

پیاز متوسط 2 عدد

خلال بادام /خلال پسته/خلال پوست پرتقال/زرشک

شکر کمی برا شیشه ایی کردن مواد تزییینی

رب گوجه 4 ق غ خ

روغن محلی

پودر گل سرخ 1 ق م خ

پودر هل 1 ق چ خ

دارچین 1/2 ق چ خ

فلفل سیاه نمک زردچوبه

زعفران دم کرده 2 ق س خ

برنج 3 پیمانه پلوپز سر پر


ببین خیلی آسونه و شیک


اول پیاز را یا رنده کن یا ریز خورد کن وبا کمی روغن محلی تفت بده تا سبک شه بعد گوشت را که قیمه ایی خورد کردی بهش اضاف کن و تفت بده تو همین حین فلفل سیاه و دارچین را هم به گوشت اضافه کن و زردچوبه هم بریز وقتی گوشت قشنگ تفت خورد مقداری آب رو گوشت بریز و بذار گوشت بپزه و اب گوشت تقریبا باید کشیده شه ( در حد 1 فنجان و نیم آب داشته باشه

رب را با کمی روغن محلی تا جاییکه کامل رنگ باز کنه تفت بده وهمراه نمک بریز تو گوشت وبذار با گوشت کمی بجوشه تا کامل باز بشه

برنج را مثل حالت چلو مجلسی دم بذار وأماده کن

خلال بادامت ( حدود 4 ق غ خ)را از قبل خیس کن وبعد با 1 ق م خ شکر تفت بده

خلال پوست پرتقال (2 ق غ خ سر پر)را از قبل تو آب جوش خیس کن وچند بار آبشو عوض کن بعدم دو سه بار بجوشون و بریز آبشو دور تا تلخی گیری بشه همراه 2 ق م خ شکر و 2 ق س خ آب رو گاز کمی تفت بده تا شیشه ایی بشه وآب به خوردش بره

زرشک وپسته را هم جدا گانه یه تفت با شکر بده( حواست باشه روغن زیاد نریزی غذات چرب شه)

مقداری از برنج را با زعفران مخلوط کن

کف دیس کمی برنج بکش یکمی پودر گل محمدی بپاش یکمی هم پودر هل و از مواد گوشتیت بریز و دوباره برنج مراحل را تا آخر ادامه بده در نهایت روی پلوتو با موادی که برا تزیین آماده کردی به همراه پلو زعفرانی تزیین

ببین میتونی خلال پوست پرتقال و خلال پسته را حذف کنی ولی خلال بادام وزرشک را حذف نکن


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728

شوهرم عاشق اين غذا هروقت ميخوايم بريم شمال تو قزوين ميخوريم

اين خلال پوست پرتغال بيرون ميفروشن؟؟

 از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
شوهرم عاشق اين غذا هروقت ميخوايم بريم شمال تو قزوين ميخوريم اين خلال پوست پرتغال بيرون ميفروشن؟؟

بله عطاری ها دارن ولی یه روش آسون برا خلال کردنش هست شما الان که دیگه فصلشه پرتقال میخوری اون قسمت سفیدی داخل پوست را سعی کن تا جایی که میتونی بگیری بعد پوستها رو رو تخته آشپز خونه بچین و با چاقو خیلی راحت باریک باریک خلال کن بذار تو یه سینی رو اپن آشپز خونه یا هر جاییکه سایه هست در عرض دو روز کامل خشک میشه

بله عطاری ها دارن ولی یه روش آسون برا خلال کردنش هست شما الان که دیگه فصلشه پرتقال میخوری اون قسمت س ...

مرسيي عزييزدلم 

😘😘😘

 از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز