گوشت گوساله 300 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
خلال بادام /خلال پسته/خلال پوست پرتقال/زرشک
شکر کمی برا شیشه ایی کردن مواد تزییینی
رب گوجه 4 ق غ خ
روغن محلی
پودر گل سرخ 1 ق م خ
پودر هل 1 ق چ خ
دارچین 1/2 ق چ خ
فلفل سیاه نمک زردچوبه
زعفران دم کرده 2 ق س خ
برنج 3 پیمانه پلوپز سر پر
ببین خیلی آسونه و شیک
اول پیاز را یا رنده کن یا ریز خورد کن وبا کمی روغن محلی تفت بده تا سبک شه بعد گوشت را که قیمه ایی خورد کردی بهش اضاف کن و تفت بده تو همین حین فلفل سیاه و دارچین را هم به گوشت اضافه کن و زردچوبه هم بریز وقتی گوشت قشنگ تفت خورد مقداری آب رو گوشت بریز و بذار گوشت بپزه و اب گوشت تقریبا باید کشیده شه ( در حد 1 فنجان و نیم آب داشته باشه
رب را با کمی روغن محلی تا جاییکه کامل رنگ باز کنه تفت بده وهمراه نمک بریز تو گوشت وبذار با گوشت کمی بجوشه تا کامل باز بشه
برنج را مثل حالت چلو مجلسی دم بذار وأماده کن
خلال بادامت ( حدود 4 ق غ خ)را از قبل خیس کن وبعد با 1 ق م خ شکر تفت بده
خلال پوست پرتقال (2 ق غ خ سر پر)را از قبل تو آب جوش خیس کن وچند بار آبشو عوض کن بعدم دو سه بار بجوشون و بریز آبشو دور تا تلخی گیری بشه همراه 2 ق م خ شکر و 2 ق س خ آب رو گاز کمی تفت بده تا شیشه ایی بشه وآب به خوردش بره
زرشک وپسته را هم جدا گانه یه تفت با شکر بده( حواست باشه روغن زیاد نریزی غذات چرب شه)
مقداری از برنج را با زعفران مخلوط کن
کف دیس کمی برنج بکش یکمی پودر گل محمدی بپاش یکمی هم پودر هل و از مواد گوشتیت بریز و دوباره برنج مراحل را تا آخر ادامه بده در نهایت روی پلوتو با موادی که برا تزیین آماده کردی به همراه پلو زعفرانی تزیین
ببین میتونی خلال پوست پرتقال و خلال پسته را حذف کنی ولی خلال بادام وزرشک را حذف نکن