فسنجونای من خیلی خوب میشه خیلیم راحته بسته به تعداده دو تا پیاز متوسط رنده کن واسه6نفر نفت بده نمک و یکم فلفل سیاه
یکم بعد گردو یسری چرخ کن پیمون کن من هرکاسه ماست خوری تا سر پر میکنم برای 2نفره بعد ک پیمون کردی مثلا سه کاسس ی کاسه رو دوباره چرخ کن
گردو رو بریز تفت بده آب بریز درشو بذار زیرشو کم کم کن بذار آروم بپزه من برای شام از 10صبح میذارم بعد وسطای پخت دوتا سینه و ی رون میندازم رون کامل ولی سینه مرغ اوصولا4قسمت میشهدو قسمتشو تفت بده یکم ک داشت طلایی میشد بنداز توش بذار بپزه یساعت مونده رب انار اضاف کن ربش اگه حاضریه یک و یک یا سمیه خوبه بریز بچش انقد ک خوش طعم بشه زیرش اصلا نباید زیاد کنی روغنش پس میره خواستی تو ی کاسه روغنشو بردار موقع کشیدن یکم روش بده باز
یکم پودر دارچین بزن حتما نمک اندازه کن بذار بمونه آمادس