2777
2789
عنوان

قرص خواب آور

| مشاهده متن کامل بحث + 2715 بازدید | 29 پست
اره من خودم فک میکنم ک بخاطر اعصاب بیشتر این بی خوابی

اوهوم  

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نازنین تو بدون نسخه گرفتی؟

اره ولی خب داروخونه آشنام بود ک داد بهم

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
ملاتونين،منم حدود 40 روز اصلا شبا و روز خواب نداشتم اين قرص رو خوردم خوابم که تنظيم شد ديگه نخوردم

واقعا خواب آوره ملاتونین  واینکه چند ساعت قبل خواب بخوریم    و دیگه اینکه چند نوع ملاتونین داریم شما کدومش  منظورم اسم و مارک کاملش رو لطفا بگین

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

چند تا ميخوردي؟؟

روزی دوبار بعد کردمش شبی یکی بعد نصف بعد یک شب درمیون

واقعا خواب آوره ملاتونین  واینکه چند ساعت قبل خواب بخوریم    و دیگه اینکه چند نوع ملا ...

عکسشو واست ميزارم عزيزم

بزن بیرون از تنهایی برگرد کنارم   همونم که برای دیدن توبیقرارم، نرو از روزگارم،که من طاقت ندارم،منم مثل تو به تنهاشدن عادت ندارم...برگرد😪
روزا هم ميخوردي؟؟؟

یه مدت بخاطر یه مشکل ک داشتم

واقعا خواب آوره ملاتونین  واینکه چند ساعت قبل خواب بخوریم    و دیگه اینکه چند نوع ملا ...

2ساعت قبل ازخواب ميخوردم ..

بزن بیرون از تنهایی برگرد کنارم   همونم که برای دیدن توبیقرارم، نرو از روزگارم،که من طاقت ندارم،منم مثل تو به تنهاشدن عادت ندارم...برگرد😪
خداروشكر الان گذاشتي كنار

مرسی اره کاش بود الانم میخوردم بازم بیخوابی زده ب سرم