ماائده مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 488 عنوان قرص خواب آور 2715 بازدید | 29 پست سلام خانومامن ی مدته یه ماهه اصن خوابم نمیبرهتا ساعتای ۵ بیدارم و با بدبختی میخوابمرفتم داروخونه اسم چندتا قرص خواب آورو گفتم ولی گفتن بدون نسخه نمیدنبرم پیش پزشک عمومی برام مینویسه ؟قرص خواباوری میشناسین ک بدون نسخه بدن؟ برام خیلی خیلی دعا کنید لطفا😘محتاجم ب دعا 1397/07/14 | 22:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جییییلت عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 9566 بارداری؟زیاد با گوشی ور میری؟ فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
90nazanin عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 1983 آلپروزولام من خوردم خوب بود ولی،با اعتیاد مصرف شه باید یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
جییییلت عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 9566 آلپروزولام من خوردم خوب بود ولی،با اعتیاد مصرف شه باید احتیاط فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
مامانـِآرسان عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 5455 آلپروزولام من خوردم خوب بود ولی،با اعتیاد مصرف شه باید بااعتياد مصرف شه؟؟؟يا با احتياط مصرف بشه؟؟؟؟ خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻
ماائده مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 488 بارداری؟زیاد با گوشی ور میری؟ نه کم خونی شدید دارمازمایش دادمباید قرص مصرف کنمدکترم گفت بخاطر کم خونیمهگفت کلا کم خونی همه چیو بهم میریزهولی خودم فک میکنم بخاطر فکر و خیالهمدام ذهنم درگیرهآرامش ندارم برام خیلی خیلی دعا کنید لطفا😘محتاجم ب دعا
امپراتوردريا عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 1420 ملاتونين،منم حدود 40 روز اصلا شبا و روز خواب نداشتم اين قرص رو خوردم خوابم که تنظيم شد ديگه نخوردم بزن بیرون از تنهایی برگرد کنارم همونم که برای دیدن توبیقرارم، نرو از روزگارم،که من طاقت ندارم،منم مثل تو به تنهاشدن عادت ندارم...برگرد😪
ماائده مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 488 آلپروزولام من خوردم خوب بود ولی،با اعتیاد مصرف شه باید خب اینو بدون نسخه میدن؟ برام خیلی خیلی دعا کنید لطفا😘محتاجم ب دعا
90nazanin عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 1983 بااعتياد مصرف شه؟؟؟ يا با احتياط مصرف بشه؟؟؟؟ ببخشید اعتیاد اوره یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
ماائده مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 488 ملاتونين،منم حدود 40 روز اصلا شبا و روز خواب نداشتم اين قرص رو خوردم خوابم که تنظيم شد ديگه نخوردم اینو بدون نسخه میدن؟ برام خیلی خیلی دعا کنید لطفا😘محتاجم ب دعا
مامانـِآرسان عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 5455 ببخشید اعتیاد اوره يكبار كه بخوري خواب تنظيم ميشه من هر موقع شبا عادت ميكنم زياد بيدار بمونم نصفي ميخورم از فرداش خوابم تنظيم ميشه خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻
امپراتوردريا عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 1420 اینو بدون نسخه میدن؟ من بدون نسخه گرفتم بزن بیرون از تنهایی برگرد کنارم همونم که برای دیدن توبیقرارم، نرو از روزگارم،که من طاقت ندارم،منم مثل تو به تنهاشدن عادت ندارم...برگرد😪
90nazanin عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 1983 من خودمم فکرم درگیره دارم دیونه میشم یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
90nazanin عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 1983 يكبار كه بخوري خواب تنظيم ميشه من هر موقع شبا عادت ميكنم زياد بيدار بمونم نصفي ميخورم از فرداش خوابم ... من معتادشون شدم واقعا سخت بود مصرف نکنم تا کم کم قطشون کردم یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
ماائده مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 488 من خودمم فکرم درگیره دارم دیونه میشم اره من خودم فک میکنم ک بخاطر اعصاب بیشتر این بی خوابی برام خیلی خیلی دعا کنید لطفا😘محتاجم ب دعا