2777
2789

از ناراحتی و نگرانی خوابم نمیبره. عفونت دارم درمان نمیشم دکترمم خیلی شل گرفته, تو شهر غریب دست تنها نمیدونم چیکارکنم. با این اوصاف صددرصد زایمان زودرس....😢😢😢

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

زیاد باشه بستری میکنن ینی چی درمان نداره دکترتو عوض کن

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

علائمت چیه منم فک کنم عفونت دارم😢😢

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ

ترشحاتم از دیروز زیاد و سبز شده, دکترم زیاد جدی نمیگیره, چیکارکنم,نمیتونمم برم پیش یه دکتر دیگه

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
علاعم عفونت بارداری چیه عزیزم

ترشحات زرد یا سبز و خارش

منم سه ماه دومم عفونت گرفتم بهم جرک خشک کن داد ولی ترسیدم بخورم عنبر نسا گرفتم رفتم تو حمام گذاشتم پایین پاهام که دودش بره بالا یک هفته هرروز اینکارو انجام دادم بعد از دادم کاملا رفع شده بود

قشنگ ترین هدیه دنیارو بهم داده خدا 
چرا بستری نشدی؟ معمولا دکترا اینجور مواقع بستری میکنن

دکترم ۲سری دارو داده خوب نشدم که هیچ بدترم شدم, بیخیاله خیلی ریلکس برخورد میکنه

منم سه ماه دومم عفونت گرفتم بهم جرک خشک کن داد ولی ترسیدم بخورم عنبر نسا گرفتم رفتم تو حمام گذاشتم پ ...

بحخاطر بارداری میترسم عنبرنسا استفاده کنم, چرک خشک کن هم خوردم بی فایده بود

نشستم زار زار به حال خودم گریه میکنم

بحخاطر بارداری میترسم عنبرنسا استفاده کنم, چرک خشک کن هم خوردم بی فایده بود

عزیزم منم باردارم و بعدم عنبر نسا هیچ ضرری نداره هم خارشو از بین میبره هم عفونت من که نتیجه گرفتم .میدونی که چرک خشک کن و بروفن و ژلوفن رو دندونای بچت تاثیر میذاره؟دندوناشو بی کیفیت و گچی میکنه .منم بخاطر همین موضوع اصلا چرک خشک کن نخوردم

قشنگ ترین هدیه دنیارو بهم داده خدا