دوستی۱۹۹۱ مدیر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6594 عنوان من ناراحتم.....لطفا ففط کسایی که همدردی میکنن بیان | مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 82 پست مراقب کامنت گذاشتنون باشید اگه میخواید مسخره کنید نیاید😒😒😒بچه ها من احساس بدبختی میکنم کسی هست این احساس رو داشته باشه؟یا فقط من اینطورم؟😔😔 1397/07/12 | 11:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوستی۱۹۹۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6594 اوضاعت خیلی خرابه ها .... لطفا یه مشاوره برو بااین طرز فکرت خودت که مادر شدی اونوقت میتونی مادر ت ر ... خدا رو میگم
غمگینننننن عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 3249 خدا رو میگم روی ایمانتم یکم کار کندنیا محل دست و پنجه نرم کردن با مشکلاته بدون مشکل که نمیشه هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
دوستی۱۹۹۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6594 روی ایمانتم یکم کار کن دنیا محل دست و پنجه نرم کردن با مشکلاته بدون مشکل که نمیشه من خیلی با ایمان تر از دختر خالممواسه همینم هی مسخره میشم
غمگینننننن عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 3249 من خیلی با ایمان تر از دختر خالمم واسه همینم هی مسخره میشم ایمانت رو فقط تو دلت نگهدار بروز نده نذار مسخره بشی هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
دوستی۱۹۹۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6594 ایمانت رو فقط تو دلت نگهدار بروز نده نذار مسخره بشی خاک بر سرش اون چرا منه مسخره میکنه؟حجاب منو مسخره میکنهنماز منه مسخره میکنهالهی یه مشکل بد براش پیش بیاد دلم خنک شه
_nazila_ عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 492 یعنی چی؟ برای چی نقطه میذاشتی؟ شوخی میکنی یا جدی میگی؟ نقطه همینجوری ...نگو نقطه معنیش فوشه😧 ...
صدفگل۱ عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 29 نقطه همینجوری ... نگو نقطه معنیش فوشه😧 فحش که نیستولی خب حرکت بیمعنیه دیگهمخصوصا اینکه کسی مشکل داشته باشه و برا درد و دل اومده باشه اینجا با این مدل کامنت گذاشتن شما بیشتر ناراحت میشهمثل همین استارتر که از دست شما کلافه بود
_nazila_ عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 492 فحش که نیست ولی خب حرکت بیمعنیه دیگه مخصوصا اینکه کسی مشکل داشته باشه و برا درد و دل اومده باشه ای ... من فقط یه پست توی تاپیکش نقطه گزاشتم..این استارتر کلا حساسه زود کلافه میشه...هر لحظه ممکنه بگه از تاپیکم برید بیروووووون ...
دوستی۱۹۹۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6594 من فقط یه پست توی تاپیکش نقطه گزاشتم..این استارتر کلا حساسه زود کلافه میشه...هر لحظه ممکنه بگه از تا ... خوب منو شناختی آره من گاهی وقتا این کارو میکنمولی به تو نگفتم برو ببرون
دوستی۱۹۹۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6594 فحش که نیست ولی خب حرکت بیمعنیه دیگه مخصوصا اینکه کسی مشکل داشته باشه و برا درد و دل اومده باشه ای ... نه بابا خیلی کلافه ام نشدمانقدر بد و بیراه شنیدم میگم بیاید اینجا هزارتا نقطه بزاره ولی بد و ببراه بهم نگه
medilan عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 4033 تاسف شما برای چی هستش؟البته اگر دوست دارید بگید ... خیلی با احترام منظورم این بود که متاسفم از اینکه نمیتونم درخواست دوستیتونو قبول کنم 🧘♂️گروه آبی🧘♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙 وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙 هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘♂️❣️🧘♂️🧘♂️
amitis_baharmast عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1363 من مثل اون لاشی نیستم کیس مناسب از کجا پیدا کنم عزيزم اگه انلاينى بيا كارت دارم
amitis_baharmast عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1363 بفرما خواستم بدونم اين دختر خالت از تو بزرگتره يا كوچكتره ؟با شوهرش كجا اشنا شده؟ ب نظرم زيادى رو ميدى بش،،منم دوست متاهلم مث دختر خاله توعه،،من چون كم ميبينمش محلش نميدم ولى تو چون زياد ميبينى واينسا نگاه كن حالشو بگير حسابي تو
دوستی۱۹۹۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6594 خواستم بدونم اين دختر خالت از تو بزرگتره يا كوچكتره ؟با شوهرش كجا اشنا شده؟ ب نظرم زيادى رو ميدى بش، ... من و دختر خالم تقریبا هم سن و سالیم با شوهرشم تو دانشگاه آشنا شدهیعنی آشنا نشده آویزونش شدهرو ام بهش نمیدم پر روعهذاتش اینهمن چطور میتونم حالشو بگیرم؟