2777
2789

سلام خانوما 

من ۲۶پریم دل درد داشتم جوری بود که از درد از خواب پاشدم و نمیتونسم  بخابم دیروزم ۲۷پری بود بعدازظهر ساعت سه ونیم  عذر میخاماا ببخشین رفتم دسشویی رو دستمال خون دیدم فک کردم پریود شدم بعد یه نوار گذاشتم بعد اونم دیدم یه ترشح قهوه ایی دارم بعدشم  تا الان نه لک افتاده نه پریود شدم ممکنه  حامله باشم؟؟ امروزم ۲۹پریمه .واینکه بی بی الان نتیجه میده ؟؟

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه لک لانه گزینی بوده باشه باید تا یه هفته صبر کنی بعد بیبی بزنی

واقعا خیلی دیره که😢

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
سیکلت چند روزس عزیزم؟  بنظر بی بی بذاری نشون میده اگرم منفی بود چند روز دیگ تکرار کن ممکنه زود ...

۳۰ روزه ولی ماه پیش سه روز جلو انداختم

حالا من چیکار کنم 😢یکی میگه بله  یکی میگه یه هفته دیگه😭

تست بذار,یاازمایش بده 

تو خونه ندارم باید بخرم هم میخام بذارم همن میگم اگه منفی باشه چی 😢اگه منفی باشه پس اون خون چی بود 😢

واقعا خیلی دیره که😢

ببین خواهر گلم اصصلا به این چیزا اهمیت نده که آی لک دیدم آی تیر کشید یا عقب انداختم فقط امیدت به خدا باشه فکرتو به چیز دیگه مشغول کن خودش به وقتش اگه باردار باشی خودشو نشون میده😃

من تمام این علائمو گذروندم

عقب انداختم

لک دیدم بعدش هیچی نبود

حتی بیبیم هاله انداخت ولی رفتم آز هیچی نبود

ولی به وقتش که باردار شدم یک هفته مونده بود تا پری بیبیم مثبت شد و رفتم آز بتام نزدیک ۴۰۰ بود الانم که منتظرم تا دنیا بیاد😍😍

خدایا شکرت
ببین خواهر گلم اصصلا به این چیزا اهمیت نده که آی لک دیدم آی تیر کشید یا عقب انداختم فقط امیدت به خدا ...

اوووخی ایشالا بسلامتی به دنیاش بیاری 

مال من لک نبود خیلی کم خون بود فک کردم دارم پری میشم ولی برای پری شدم هم زود بود شما موقعی که باردار شدیم کی بی بی زدیم مثبت شد 

اوووخی ایشالا بسلامتی به دنیاش بیاری  مال من لک نبود خیلی کم خون بود فک کردم دارم پری میشم ولی ...

من یکسال تو اقدام بودم ولی نمیشد که نمیشد

آخرش رفتم دکتر با یک دوره مصرف دارو خداروشکر شدم

قبل از اینکه بفهمم هیچ علامت خاصی نداشت فقط یکم نفس کم میاوردم مثلا موقع جارو کشیدن به نفس نفس میوفتادم ولی خوب از اونجایی که کلی دارو مصرف کرده بودم و آمپول زده بودم منتظر بودم به وقتش بیبی بزنم ولی بازم عجله کردم یک هفته مونده به پری همینجوری الکی بیبی زدم که در کمال تعجب همونجا دوتا خط پررنگ افتاد😍 از زوق دست و پام به لرز افتاد بعدم بلافاصله بچه دیگمو گذاشتم پیش صاحبخونمون دویدم رفتم آزمایشگاه و آز دادم که خداروشکر مثبت بود

ولی بازم شک داشتم که نکنه به خاطر مصرف دارویه و این مثبت کاذبه تا اینکه رفتم پیش دکترم و اون گفت که نه مطمئن باش که بارداری 😊

خدایا شکرت
من یکسال تو اقدام بودم ولی نمیشد که نمیشد آخرش رفتم دکتر با یک دوره مصرف دارو خداروشکر شدم قبل از ...

خداروشکر  برا منم دعا کن