2777
2789

اوایل مرداد آز دادم، ازکم کاری به مرز پرکاری رفت دکتر دز دارو کم کرد الان ده هفتم امروز فهمیدم 6/9شده،الان این چندمدت برای بچم خطرناک بوده؟! هنوز دارم قرص مصرف میکنم، فردا میرم دکترتیرویید. برام دعا کنید

فک میکنم تیرویید بچه بعد از 45 روز ربطی به مادر نداره دیگه ولی باید بخوری مطمئن نیستم یه همچین چیزی ته ذهنم هست یه سرچ بکن عزیزم 

ان شالله که چیزی نیست توکلت بخدا باشه

تنها پیشرفتی که در سال 97 داشتم اینه که یکسال به عمرم اضافه شده !برنامم برای سال 98 هم همینه😅😅😅

اگه داروی تیرویید داری حتما مصرف کن. ببین حتما هم برو متخصص غدد خوب تا درمان بشه.اخه مشکل تیرویید ضریب هوشی نی نی رو پایین میاره و خنگ میشه.

دخترم بدنیا اومد. برا سلامتی فرشته کوچولوم یه صلوات بفرستید. ممنون.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه داروی تیرویید داری حتما مصرف کن. ببین حتما هم برو متخصص غدد خوب تا درمان بشه.اخه مشکل تیرویید ضر ...

مصرف میکنم چندماه، دوبار ریخت بهم، ولی فکرنمیکردم دیگه خراب شده باشه، استرس ممکن رو جواب ازمایش تاثیربزاره؟؟ 

توی بارداری کم کار میشه دوباره نگران نباش سر وقت بخور قرصاتو هیچی نمیشه مال منم کم کار بود وقتی بار ...

ممنونم، فقط نگران اینم که تا الان واسه سلامتی جنینم ضرر نداشته؟! 

مصرف میکنم چندماه، دوبار ریخت بهم، ولی فکرنمیکردم دیگه خراب شده باشه، استرس ممکن رو جواب ازمایش تاثی ...

روی جواب که نه. اما استرس درازمدت روی غده تیرویید تاثیر‌ داره و شاید فعالیتشو بهم بریزه.بهرحال نگران نباش.فقط دنبال درمانش باش. 

دخترم بدنیا اومد. برا سلامتی فرشته کوچولوم یه صلوات بفرستید. ممنون.