2777
2789
عنوان

ی نظر میدین

72 بازدید | 15 پست

من ب شوهرم گفتم پول ب کلی دعوا پنج تومن داد خیلی خسیسه خیلی بعدمنم خیلی ناراحت شدم خونه مامانم رفتم میخواستم برم دکتر مامانم بهم پول داد بااژانس رفتم منم وقتی اومدم خونه پولش پس دادم گفتم لازمم نشد ولی شوهرم برنداشت خیلی هم ناراحته ب من محل نمیده بنظرتون پشیمون شده ک بخاطر پنج تومن باهام دعواکرده

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

پنج هزار تومن😓😓😓

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون ناراحته اگه من بودم تا ده روز باهاش حرف نمیزدم 

منم زیاد باهاش حرف نمیزنم درحد ی کلمه 

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
پنج هزار تومن😓😓😓

اره تازه کلیم فحش دادو غر زد

منم حرف نمیزدم وظیفشه خودش ببره خودش بیاره خودشم پولش رو بده تازه کلی هم پیش تو پول بزاره بلکه تو خیابون زدی یه شیشه شکستی یه چیزی تو جیبت باشه خسارت طرف رو بدی بلکه یهو فشارت افتاد بتونی یه بیسکوییت بخری 

ای خدا، الان این تاپیکه که زدی؟؟؟؟

نظر میخوام چراقهر اون فحش داده

منم حرف نمیزدم وظیفشه خودش ببره خودش بیاره خودشم پولش رو بده تازه کلی هم پیش تو پول بزاره بلکه تو خی ...

ن بابا اصلا همچین فکری بذهنش نمیاد تازه با دوتا بچه هم میرم

منم حرف نمیزدم وظیفشه خودش ببره خودش بیاره خودشم پولش رو بده تازه کلی هم پیش تو پول بزاره بلکه تو خی ...

😂😂😂😂😂😂😂

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
زیادی بهش میدون دادی شاغلی؟

نمیزاره برم مترجم زبان انگلیسی بودم دیگه نزاشت برم الانم همه چی یادم رفت

نمیزاره برم مترجم زبان انگلیسی بودم دیگه نزاشت برم الانم همه چی یادم رفت

الان نه یه روز بشین بگو من با دوتا بچه خرج هایی دارم برام هر ماه یه مقدرای هرجی در نظر بگیر بعد یواش یواش یادش باید بدی خیلی دیر کردی ادم با دوتا بچه بدون شوهرش دم در خونه هم نمیره رفتی دکتر بگو کاش تو بودی چه سختم شد کلی بهت احتیاج داشتم یا وایی نمیدونی چه روسریی دیدم باورت نمیشه روسری پنجاه تومنی رو می داد بیست تومن حیف پول نداشتم یا وایی نمیدونی بچم دلش بستنی خواست اما مول پیشم کم بود کلی خجالت کشیدم یواش یواش با سیاست عادتش بده بعدشم بگو اگه تو خرجم رو ندی میرم سرکار بچه ها رم میزارم مهد خودت شهریشونو بده