2777
2789
عنوان

زندگی در کره جنوبی

| مشاهده متن کامل بحث + 5091 بازدید | 26 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم میخام برای کانادا اقدام کنم انشاله که بشه 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
نه عزیزم اصلا کاری به کار دیگران ندارن من دوست محجب هم داشتم اونم از نوع حجاب سفت و سخت عربی

سلام عزیزم میشه درمورد اقامت کانادا یکم توضیح بدی چطوری اقدام کردید

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

ببینید یه مورد کلی هست در باره زندگی توی کشورهای دیگه اونم اینه که شما کدوم قسمت شهر محل اقامتتون زندگی کنید در یه نگاه کلی هر چی توی منطقه محلی تر زندگی کنید طبعا احساس غربت بیشتری دارید مواد غذایی خارجی سخت تر پیدا میکنید ولی به دلیل همین محلی بودن امنیت و ارامش بیشتری دارید

هر چی منطقه خارجی نشین تر میشه چون چندین فرهنگ و زبان مختلف کنار هم قرار میگیرن طبعا اخلاق و رفتار و پوشش و همه چیز متنوع تر هست یه طرف قضیه اینه که همه چشمشون عادت میکنه به دیدن همه نوع پوشش و مدل و شما راحت تر هستید که حجاب بزارید یا خیلی باز بپوشید

اما طرف دوم قضیه اینه که همین تنوع یه مقدار عدم امنیت یا عدم قانون مداری دنبالش میاره چون ادمها از فرهنگها و قوانین مختلف اومدن قاطی شدن یه جامعه جدیدی تو همون کشور درست کردن. ما توی همچین محیطی زندگی کردیم محیط کاملا خارجی و اینترنشنال و در کل مشکل خاصی نداشتیم

کلا کره کشور شلوغی هست پر از ترافیک و جمعیت و سر و صدا اما مردمش جنگجو نیستن و اینکه قوانین سختی داره که حتما باید طبق همون کار و زندگی کنید

سلام عزیزم میشه درمورد اقامت کانادا یکم توضیح بدی چطوری اقدام کردید

عزیزم ما با اجازه کار اومدیم کانادا از طریق شرکت همکار همسرم یعنی از همون اول ورک پرمیت داشتیم شما از ایران اقدام کنید الان مشاورهای مهاجرت اطلاعات دقیقتری دارن

چقدر تاپیک های قبلا عالیههه ...تجربه های خوبشونو در اختیار هم میذارن ...چقدر مهربونن . و با حوصله و با ادب. جواب همدیگرو میدن ....‌‌‌‌‌‌‌الان نی نی سایت پر شده از بی اعصاب و بچه و...‌‌‌‌بی تجربه که  در مورد هرچیز نظر میدن بدون اینکه اطلاعات داشته باشن

تاپیک واسه ۱۰ سال پیشه😦

عهههههه چجوری پیداش کردن توش پست گذاشتن ک اومده تو تاپیک های به روز شده پس 😂😂

هرکسی که امضامو میبینه برای شفای پسرم صلوات بفرسته دعا کنید تاپسرم زودی خوب بشه❤❤❤