2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 113 پست
وااای پس چرا این بمن اینو گفت کلیییییی استرس بهم وارد کرد

والا دکتر به من گفت طبق سونو 6هفته ودوروز هستی گفت هنوز قلب کامل نشده فقط یه صد ابرام گذاشت گفت این صدای ریتم قلبشه...من 1مهر رفتم گفت 11مهربیا برای صدای قلب ان شاا...

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

الکی بخودتو استرس وارد نکنین من خیلی از دوستام بچه دارن به من میگفتن اصلا زیر 8هفته نرو برا قلب چون ممکنه نشنوی استرس بگیری

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الکی بخودتو استرس وارد نکنین من خیلی از دوستام بچه دارن به من میگفتن اصلا زیر 8هفته نرو برا قلب چون ...

اره منم شنیده بودم . که میگن ممکنه نشنوی . ولی نمیدونم چرا دکتر پس سونو نوشت  

ما  3 تا   
اره منم شنیده بودم . که میگن ممکنه نشنوی . ولی نمیدونم چرا دکتر پس سونو نوشت  

ببین یسری دکترا عادت دارن تگران کنن مثلا همین دکتر من برام سونو نوشت بدون تاریخ بعد هی میگفت هر وقت شب نصفه شب مشکلی پیش وامد برو سریع سونو بده 2بار گفت یهو گفتم مگه قراره مشکلی پیش بیاد گفت نه خب ممکنهههههه

درسته بالاخره هر چیزی ممکنه ولی استرس بیخود دادن درست نیست

چرا کیسه زرده بود و ساک . فقط 

خیلی زود رفتید برای قلب، نگران نباشید، 8 هفته همه چیزش اوکی شده

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
والا دکتر به من گفت طبق سونو 6هفته ودوروز هستی گفت هنوز قلب کامل نشده فقط یه صد ابرام گذاشت گفت این ...

اخه من گفت نه نبض قلبو میبینم نه صداشو میشنوم

ب لطف خدا در تاریخ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رقم میخوره
منم شنبه رفتم گف توی شش هفته هستی ساک و جنین رو میبینیم قلب نیست ب من با اطمینان کفت دیگه تشکیل نم ...

اینکارو نکن اگرم خدایی نکرده اینجوری باشه خودش واینمیسته و سقط میشه ولی شما برا سقط نرو

اینکارو نکن اگرم خدایی نکرده اینجوری باشه خودش واینمیسته و سقط میشه ولی شما برا سقط نرو

میخام اگه تشکیل نشده سریعتر سقط کنم

ک اماده بشم برای بارداری بعدی اخه

ب لطف خدا در تاریخ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رقم میخوره
میخام اگه تشکیل نشده سریعتر سقط کنم ک اماده بشم برای بارداری بعدی اخه

معمولا دکترا میگن بعد هر سقطی ی چهار تا شش ماهی باید صب کنی ک بدنت امادگیشو دوباره ب دست بیاره چون خودتم میدونی ک سقط خیلی سخت تر از زایمانه پس امیدت ب خدا عجله نکن عزیزم بسپار دست خدا اگه قسمتت باشه ک میمونه واگرم زبونم لال ن حتما صلاح و حکمتی درش هست حالا همه چی بستگی ب خودت داره عزیزم