2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 113 پست

دوستان کسی بوده که در چکاب اولیه ش مشخص شده باشه که تروئیدش یه کم بالاست؟ بعد همزمان قرص یدوفولیک هم مصرف کنه؟

من اولین جلسه که رفتم دکتر بهم یدوفولیک داد بعد برام آزمایش های اولیه رو نوشت هفته بعد که جواب بردم یه کم تیروئید داشتم. ولی دکتره هیچ قرصی نداد گفت صبر کن سونو قلب که رفتی بهت میگم چیکار کنی.

الان داخل کاتالوگ یدوفولیک نوشته اونایی که تیرویید دارن به هیچ عنوان نخورن

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی ؟ قبلش هیچ لکه بینی نداشتی ؟ قرصی خورده بودی برای بارداری ؟  

دکتر به خاطر اینکه بتام پایین بود یعنی 6 روز  بعد پری 80 بود، شیاف داد تا 2 هفته

اون موقع که رفتم سونو هیچی نشون نداد

سریع گفتن بتا بده که شده بود 160 یعنی دو هفته، دو برابر شده بود درصورتی که خیلی باید بالاتر می شد

که دکتر گفت شیافت رو قطع کن، بعد از قطعش ، خونریزی داشتم

هیچ قرصی هم نخورده بودم فقط عسل و سیاهدونه

لکه بینی هم نداشتم 

كاش ميدانستي براي داشتنت 👶🏻دلي ♥️را به دريا زدم كه از آب 💧واهمه داشت...😣😢( خدايا تا ابد شكرت🥰)

به نظر من صبر کن تکرار کن سونورو 

من دوسال پیش بارداری پوچ داشتم، معمولا پیش میاد تو اولین بارداری

الان 13 هفتم و تازه از غربالگری برگشتم

نگران نباش خیلیا رو دیدم قلب جنین دیرتر تشکیل شده😍😍😍😘😘😘

من میتونم دنیامو تغییر بدم...  
منم شنبه رفتم گف توی شش هفته هستی ساک و جنین رو میبینیم قلب نیست ب من با اطمینان کفت دیگه تشکیل نم ...

نه عزیزم

صبر کن

ان شالله قلبشم تشکیل میشه

كاش ميدانستي براي داشتنت 👶🏻دلي ♥️را به دريا زدم كه از آب 💧واهمه داشت...😣😢( خدايا تا ابد شكرت🥰)
نه من علایم حاملگی رو دارم ولی دکتر سونو شدید بهم استرس وارد کرد . حالا تا 10 روز دیگه صبر میکنم و م ...

نگران نباش انشاءالله خوش خبر باشی.

دلم میخواهد یک دختر داشته باشم💖دختری با موهای بلند مشکی و چشمهای درشت خندان؛اسمش رابگذارم "گیسو" هروقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم وگیسهایش راببافم تا قلبم آرام گیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد"باران"هم داشته باشم.دختری لاغر و قدبلند که با صدای مخملی برایم شعربخواند.یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم.اسمش رابگذارم"راحیل"و موهایش راباشامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش"گندم" رانکند.آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی میتواند بگذارد؟!معلوم است؛"خورشید" اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد وهرصبح که چشمهایش راباز میکند ببیند خواهرش"شبنم" زودتر از او سماور راروشن کرده "شادی"رابیدار کرده و به"نسترن"رسیده.دلم میخواهد درحیاط خانه ام"ترانه"بخواند و "بهار"برقصد..."نگار"م خودش را لوس کند ومن به هیچکدام نگویم روز تولد خواهرشان "الهه"مجذوب چشمهایش شده م.دلم چقدر دختر میخواهد...روزهایم بی "سحر" شبهایم بی"مهتاب"آسمانم بی"ستاره"وزندگی بدون"افسانه"ممکن نیست.تازه یک"ساقی"هم میخواهم تاسرم راگرم کندو"همدم"تا درد دلهایم رابرایش بگویم."رویا"میخواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم...دلم میخواهد یک دختر داشته باشم.دختری که خودم راتوی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم.هیچ اسمی توصیفش نکند.همه چیزباشد و هیچ نباشد.از هرقیدی آزادباشد ودرهیچ ظرفی جانشود.رهای رها باشد.آری؛انگار دلم میخواهد دخترم"رها" باشد💖💖💖
نه من علایم حاملگی رو دارم ولی دکتر سونو شدید بهم استرس وارد کرد . حالا تا 10 روز دیگه صبر میکنم و م ...

منم علایم بارداری رو داشتم

تهوع ، سینه درد شدید، خستگی و بی حالی 

استارتر جون دکترم بهم گفت باید ۵۰ روز از تاریخ آخرین پریودیت بگذره بعد بری سونوقلب اگه زودتر بری ممکنه هیچی نشون نده . این یعنی ۷ هفته تکمیل شده باشه و وارد هفته هشتم بشی. 

اصلا به خودت استرس وارد نکن این عالیه که لک بینی نداری برو خدا روشکر کن حداقل استرس سقط نداری. به خودت بگو زیباترین و سالم ترین نی نی دنیا در وجود من داره بزرگ میشه ولی این طلا خودشو فعلا رو نکرده.

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

این درسته که میگن عدد بتا نشون دهنده رشد جنین هست؟

هر چی سن بارداری بالا میره بتا هم بالا میره بعد به مدت تقریبا از ماه سه به بعد بتا پایین میاد.من اولین بارداریم بتا ۲۰۰ بود پوچ بود دومی ۸۰۰ بود که شکر خدا سالم بود سومی هم ۲۰۰ بود اونم شکر خدا سالم بود .خیلی ربطی نداره من فکر میکردم این سری هم چون بتام ۲۰۰ پوچه ولی نبود 

هر چی آرزوی خوبه مال تو ...
ممنون عزیزم شما هم سقط داشتی؟

بله یه خارج رحمی تیر پارسال که دکتر متوجه نشد و  باعث خونریزی داخلی شد و من لولمو از دست دادم  

یکی هم تیر امسال که پوچ شد  

الان هم بعد از سه ماه تازه اقداممو شروع کردم

بله یه خارج رحمی تیر پارسال که دکتر متوجه نشد و  باعث خونریزی داخلی شد و من لولمو از دست دادم & ...

اخی عزیزم

انشاالله ک اینبار صحیح و سالم میاد بغلت

ب لطف خدا در تاریخ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رقم میخوره
بله یه خارج رحمی تیر پارسال که دکتر متوجه نشد و  باعث خونریزی داخلی شد و من لولمو از دست دادم & ...

نمیشه زودتر از سه ماه بعد سقط اقدام کنی؟

من اصلا تحمل ندارم سه ماه صبر کنم

ب لطف خدا در تاریخ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رقم میخوره