2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 113 پست
منم شنبه رفتم گف توی شش هفته هستی ساک و جنین رو میبینیم قلب نیست ب من با اطمینان کفت دیگه تشکیل نم ...

خب میخوای سقط کنی؟

💣کانالهای که همش دارید به نقل از یک به ظاهر اقتصاد دان  کپی پیست میزنید !!دلار رو ۱۲ هزار تومان میمونه این جو روانی دشمن هست که میخواد دلار رو رو ۱۲ هزار تومان متوقف کنه که کمتر نشه و شما هم خواسته یا ناخواسته دارید تو زمین دشمنای این ملت بازی میکنید لطفا توجه کنیید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم خیییلی ناراحتم دترم دیوونه میشم هنوز سینه هام درد میکنه لکه بینی هم ندارم

تا ۸ هفته صبر کن

💣کانالهای که همش دارید به نقل از یک به ظاهر اقتصاد دان  کپی پیست میزنید !!دلار رو ۱۲ هزار تومان میمونه این جو روانی دشمن هست که میخواد دلار رو رو ۱۲ هزار تومان متوقف کنه که کمتر نشه و شما هم خواسته یا ناخواسته دارید تو زمین دشمنای این ملت بازی میکنید لطفا توجه کنیید
عزیزم 8هفته  بعد صدای قلب شنیده میشه واقعا خودشون اینو نمیدونستن ک بهت اینطور استرس وارد کردن ...

واقعا دارم دیوونه میشم . نمیدونم چرا اینطوری کرد سونو و دکتره . اعصابم و بهم ریختن . دکتر که گفت 50 50 است 

ما  3 تا   
من اینجوری بودم هفته 8 رفتم هیچ خبری نبود سه چهار روز بعد خونریزی داشتم ان شالله که برای شما ت ...

جدی ؟ قبلش هیچ لکه بینی نداشتی ؟ قرصی خورده بودی برای بارداری ؟ 

ما  3 تا   
منم شنبه رفتم گف توی شش هفته هستی ساک و جنین رو میبینیم قلب نیست ب من با اطمینان کفت دیگه تشکیل نم ...

نه مال من جنین هم ندید . وا یعنی چی سقط کن :/

ما  3 تا   
نه مال من جنین هم ندید . وا یعنی چی سقط کن :/

گفت دیگه تشکیل نمیشه 

ولی از بس همه بهم کفتن این کارو نکن 

واسه فردا یه جای خوب نوبت گرفتم ببینم چی میشه

ب لطف خدا در تاریخ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رقم میخوره
واقعا دارم دیوونه میشم . نمیدونم چرا اینطوری کرد سونو و دکتره . اعصابم و بهم ریختن . دکتر که گفت 50 ...

عزيزم دكتر من دكتر معروفيه گفت هفته ديگه بيا واسع ساك هفته هشت بيا واسه قلب

يا امام حسين چه زود جوابمو دادي ..