سلام عشقای من
یه تاپیک کیک تولد داشتم اون کیک اسفنجی بود
اینی که الان میخوام یاد بدم کیک شیفونه که هم پف عالی تری داره هم خوشمزه تره. با من باشید لطفا
کیک شیفون موکا :
سفیده : 7 عدد
زرده : 6 عدد
وانیل : کمی
شکر یک و نیم لیوان
اب ولرم : سه چهارم لیوان
روغن مایع : نصف لیوان
ارد : یک و نیم لیوان
بکینگ پودر : دو قاشق مربا خوری
پودر تارتار: نصف قاشق چایخوری
( قابل حذفه )
پودر کاکاعو : سه قاشق غذا خوری سر پر
پودر نسکافه یک قاشق چایخوری .
برای شیفون ساده :
سفیده : شش عدد
زرده : شش عدد
وانیل کمی
شکر یک و یک چهارم لیوان
اب ولرم سه چهارم لیوان
روغن مایع : نصف لیوان
ارد قنادی : دو لیوان
بکینگ پودر : دو قاشق مربا خوری
اسانس پرتقال دو قطره
قابل حذفه
پودر تارتار نصف قاشق چایخوری
قابل حذف
برای هر دو کیک به یک صورت عمل میکنیم .من موکا رو میگم
زرده و وانیل و شکر را میزنیم سه چهار قاشق شکر را برای سفیده نگه دارید ده دقیقه تا یک ربع
بعد اب که با پودر نسکافه مخلوط کردیم بعد روغن را اضافه ومیزنیم
پودر کاکاعو .ارد .بکینگ پودر را سه بارالک به مواد اضافه و میزنیم
سفیده تخم مرغ و شکر و پودر تارتار و بزنید تا سفت بشه
به مخلوط زرده اضافه و دورانی هم بزنید وقتی مایه یکدست شد بریزید تو قالب که کاغذ انداختید .طبقه وسط با دمای 170.
اگر میخوهید کیک تون سیاه بشه .جوش شیرین نصف قاشق به مواد ارد اضافه کنید
.
.
.
.
با این مواد سه تا کیک به من داد که با خامه کشی وزنش شد سه کیلو
.
.
بزارید کامل خنک بشه سلفون بکشید یک شب در یخچال بمونه .
فردا با چاقو اره ای برش بدید برای من هشت لایه شد
هر لایه رو با شیر یا شیر کاکائو خیس کنید خامه فرم گرفته را پخش کنید روی کیک تا اخر .
یه استر کشی کم انجام بدید بزارید تو فریزر برای نیم ساعت
بعد خامه کشی کامل و تزیین کنید .
من تو فیلینگ خامه و گاناش درست کردم .
یعنی گاناش درست کردم بعد از خنک شدن ریختم تو خامه فرم گرفته خیلی خوشمزه تره.
.
.
.
.
.