سلام دوستای خوبم
اینم شیرینی کشمشی :
روغن جامد یا کره : 150 گرم .
( من پنجاه گرم کره و صد گرم روغن جامد مارک طبیعت استفاده کردم چون از بقیه روغن ها جامد تره به درد شیرینی میخوره .از روغن صاف استفاده نکنید سفت میشه )
تخم مرغ : 2 عدد
پودر قند : 140 گرم
وانیل نوک قاشق چایخوری
کشمش : 50 الی 100 گرم
ارد قنادی : 200 گرم
روغن مایع: دو قاشق سوپخوری
.
کشمش و پنج دقیقه در اب گرم بخیسانید بعد تو ابکش بریزید و توی دستمال نخی ان را خشک کنید .
حالا
روغن جامد و کره و پودر قند و یک ربع بزنید تا سبک و سفید بشه
.
حالا روغن مایع و وانیل را اضافه و بزنید کمی
بعد دونه دونه تخم مرغ را بریزید . هر تخم مرغ را یک دقیقه بزنید بعد تخم مرغ بعدی رو اضافه کنید و یک دقیقه دیگه هم بزنید .
.
خب حالا ازینجا به بعد به ذائقه خودتون درست کنید
اگر میخواهید مثل بازاری ها بشه
200 گرم ارد و یک قاشق غذا خوری نشاسته ذرت را سه بار الک کنید وبه مایه اضافه کنید
.
حالا کمی ارد به کشمش اضافه کنید و به مایه اضافه کرده
و بریزید توی قیف با ماسوره ساده
کاغذ روغنی بندازید تو سینی و از مایه شیرینی مقدار خیلی کمی تو سینی بریزید با فاصله و در فر 160 درجه طبقه وسط بپزید تا کمی پهن بشه دورش کمی قهوه ای بشه و روی شیرینی کمی ترک بخوره اصطلاحا پرده ای بشه .
.
.
اما اگر میخواهید بافت کوکی و کلوچه کشمشی داشته باشه میزان ارد و به 160 گرم افزایش بدید و یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر هم بهش اضافه کنید .
مایه بدست اورده سفت هست . از مایه با قاشق کوچیک بردارید تو دست گرد کنید و بچینید تو سینی . با همون حرارت 160 طبقه وسط.
بزارید کاملا خنک بشه بعد از کاغذ جداش کنید.
نوش جون
.
.
.
.
انواع رانی :
هلوی زعفرانی : یک کیلو
( با این دستور با هر میوه ای مثل انبه. زرد الو و..میتونید. رانی های متنوع درست کنید )
شکر : یک لیوان
اب : چهار لیوان
اب لیمو ترش تازه : نصف یک عدد
هلو را بشویید پوست کنید
و نگینی خورد کنید.
چهار لیوان اب را بزارید به جوش بیاید بعد هلو را داخل ان بریزید بگذارید ده دقیقه با حرارت متوسط بجوشه
حالا حرارت و خاموش کنید شکر و اب لیمو را اضافه هم بزنید بزارید کنار تا خنک بشه
نصف لیوان از هلو ریز شده را بردارید نگه دارید حالا بقیه مایه رو بریزید تو مخلوط کن 30 ثانیه بزنید .
اماده ست . اون نصف لیوان هلو رو بهش اضافه و بگذارید تو یخچال تا سرد بشه .
مزه ی این رانی دقیقا مثل نوع بازاری ان هست.
نوش جون