2777
2789
عنوان

با شلختگی بچه ها چه کنم😢😢😢

185 بازدید | 13 پست

دارم افسرده میشم همه چی مرتبه و جمع و جور پسرم همش در حال بریز بپاشه غافل کنم یه چیزیو ریخته یا میره اتاق خواهرشو بهم میریزه دخترمو که نگم حاضره یه ساعت گریه کنه و جیغ بزنه اما بشقابی که توش غذا خورده یا پوست خوراکیشو برنداره دیگه خسته شدم هر چی جمع میکنم باز خونم کثیفه امروز از ته دل نفرینشون کردم دیگه خسته شدم شوهرمم وسواس داره خودمم خونه بهم ریخته باشه عصبی میشم😭😭😭😭چجوری ادبشون کنم 

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروس عمه من با دمپایی بالا سر بچه ها وایمیشاد تهدید وار فقط اصلا نمیزد تا جمع نمیکردن کاری نمکرد مقومت میکرد یکی دوتا دست گرمی میزد نه محکم که درد بگیره یه مدت کوتاه ایمجوری بودن الان خودشون خونه رو اتاقشونو تمیز میکنن

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه

اول همسرت بره وسواسی بودنشو درمان کنه! مرد وسواسی 

اونا بچن به مرور با ملایمت بهتر میشن نه با نفرین!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
عزیزه من بچن گناه دارن با زبون خوش بهشون بگو نه با نفرین و دعوا...

گوش نمیدن حتی با مگس کش وایمیسم بالا سر دخترم بازم کار خودشو میکنه فکر میکنم من برای مادرشدن ساخته نشدم واقعا خستم

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

و اما راهکار:

مثلا بگو مامان فلانی از بس که بچه هاش مرتبن و کاراشونو خودشون انجام میدن براشون فلان چیزو خریده ,هر هفته میبرشون شهربازی و از این چیزا,حیف بچه های منم اگه اینطوری بودن منم میبردمشون پارک ,خیلی ریلکس باش

من خودم بچه بودم خیلی شلوغ میکردم اتاقمو حتی الانم یکم شلوغم خخخ ولی همیشه میدونستم طفلک مامانم جمع میکنه برام در نتیجه هیچ وقت ادم نمیشدم!هرچقدرم جیغ داد و دعوام میکرد من بیشتر موضع میگرفتم ,

باردار نیستم:)
آخه پسرم خیلی لوس شده حرف حرف خودشه مشاور گفت باهاش جدی باش

قاطع بودن یعنی اینکه بدون اینکه صداتو‌بلند کنی یا عصبی بشی اروم و جدی بهش بگی الان باید وسایلشو جمع کنه ٬ 

اگه دیدی امروز نسبت به دیروز یکم‌بهتر شده بلافاصله تشویقش کن ‌.

شما داری افراط و‌تفریط میکنی یه روز ازادش میزاری فرداش عصبانی میشی اینطوری بچه‌ها هم گیج میشن . براشون قوانین مشخص بزار اگه رعایت کردن تشویقشون کن اگه سرپیچی کردن تنبیه کن