امی_ماه مدیر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 عنوان لعنت به بی کسی😔 | مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 37 پست سلام دوستای گلم.چند روزه که خانواده ۴ نفره ما همه سرما خوردیم.امروز کمی حال خودم بهتر شده بود که حال همسرم بشدت بد شد و خیلی بی حال.بدنبال مصرف آنتی بیوتیک که بهش حساسیت داشته.حالا رفته با ماشین بیرون و کنار خیابون حالش بد شده😢 در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️ 1397/06/31 | 15:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tina_tina عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 4074 عزیزم یه بار توضیح دادن در جواب عنوانم که لعنت بود گفتن. آهان . باشه ایشالا حالتون زودتر خوب شه . درکت میکنم آدم که مریض میشه دلش میخواد یکی باشه ازش مراقبت کنه سوپ بپزه وقتی کسی نباشه اعصابشم ضعیف میشه .
گلبررگ_67 عضویت: 1395/02/11 تعداد پست: 18435 راستی من و دختره ۶ ساله ام ۴ ساله داریم واکسن میزنیم خیلییییی برامون عالی بوده ولی امسال هنوز نزدیم و چون وقتش هفته پیش تموم شد اینجوری مریض شدیم به عکس پروفایلم گیر نده استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 آهان . باشه ایشالا حالتون زودتر خوب شه . درکت میکنم آدم که مریض میشه دلش میخواد یکی باشه ازش ... من مریضی و بیحالی خودم رو تحمل کردم اما رسیدگی به سه نفر مریض بی حوصله دیگه واقعا سخته😔وقتی حتی حال سرپا موندن هم نداری. در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
tina_tina عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 4074 من مریضی و بیحالی خودم رو تحمل کردم اما رسیدگی به سه نفر مریض بی حوصله دیگه واقعا سخته😔 وقتی حتی ح ... حق داری درکت میکنم
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 راستی من و دختره ۶ ساله ام ۴ ساله داریم واکسن میزنیم خیلییییی برامون عالی بوده ولی امسال هنوز نزدیم ... درد و علائم داره بعد از واکسن آنفولانزا؟ در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 حق داری درکت میکنم مرسی مهربون😗 در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
liliumjoon عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 1870 واكسن فقط براى يك نوع ويروس در صورتى كه ويروس هاى مختلف زياد هست دور از جون شماها&n ... یعنی گفتن بخاطر واکسن فوت شده
گلبررگ_67 عضویت: 1395/02/11 تعداد پست: 18435 درد و علائم داره بعد از واکسن آنفولانزا؟ ن هیییییییچی عزیزم به عکس پروفایلم گیر نده استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا