امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 عنوان لعنت به بی کسی😔 773 بازدید | 37 پست سلام دوستای گلم.چند روزه که خانواده ۴ نفره ما همه سرما خوردیم.امروز کمی حال خودم بهتر شده بود که حال همسرم بشدت بد شد و خیلی بی حال.بدنبال مصرف آنتی بیوتیک که بهش حساسیت داشته.حالا رفته با ماشین بیرون و کنار خیابون حالش بد شده😢 در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️ 1397/06/31 | 15:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 منم حالا بسختی بچه هام رو تو خونه خوابوندم و همش دارم غصه میخورم.هیچ کی هم نیست اینجا کمکمون کنه😔 در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 پست_اول_خار_داره# عزیزم نوشتم که تو همون اول.چیز خاصی نیست که ادامه داشته باشه.هنوز خودم هم نمیدونم چه بلایی قراره سرمون بیاد که بگم😢 در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 بیش باد... وات؟ در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 بچه ها واقعا گریم گرفت مثلا خواستم منم مثل بقیه کمی درد دل کنم دلم آروم شه اما حالم بدتر شد😢 در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
liliumjoon عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 1870 نگران نباش سرما خوردگی یک دوره داره هر چقدر هم دارو مصرف کنید باید دورش بگذره ایشالا زودتر خوب شید
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 وقتی لعنت میفرستند به کسی یا چیزی این جوابشه، یعنی بیشتر باشه اون لعنت آهان حالا فهمیدم چی میگی.مرسی. در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
liliumjoon عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 1870 خیلی سخته توی خونه همه با هم مریض می شن مخصوصا بچها که دردسرش دو برابره بهتره برای بچهات واکسن آنفلوانزا بزنی اینجوری خیالتون بابت اونا راحت می شه
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 نگران نباش سرما خوردگی یک دوره داره هر چقدر هم دارو مصرف کنید باید دورش بگذره ایشالا زودتر خوب شید بله درسته الان نگرانی شدید من به خاطر همسرمه که حساسیت دارویی داره و تو خیابون حالش بد شده😢دوستاش هم نیستن که کمکش کنن😔 در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
liliumjoon عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 1870 بچه ها واقعا گریم گرفت مثلا خواستم منم مثل بقیه کمی درد دل کنم دلم آروم شه اما حالم بدتر شد😢 آخی عزیزم منم سرما می خورم خیلی کم حوصله می شم اگه بدتون نمی آد توی خونه عنبرنسا دود کنید تا ریشه سرما خوردگی رو از بین ببره البته بوی بد می ده ولی اثر داره
هیوا۱۳۶۵ عضویت: 1396/03/26 تعداد پست: 2058 ان شالله همگی خوب بشید عزیزم. واسه سرماخوردگی انتی بیوتیک زیاد استفاده نکنید شربت گیاهی اویشن شیرازی خیلی خوبه عطاری هم بری داروی گیاهی واسه سرماخوردگی دارن خیلی بهتره برای مادر شدنم صلوات بفرستید.دعا کنید مادر بشم
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 خیلی سخته توی خونه همه با هم مریض می شن مخصوصا بچها که دردسرش دو برابره بهتره برای بچهات واکسن آنفلو ... آره همین قصد رو دارم اما میگن باید اول کاملا خوب بشی بعد واکسن بزنی.در ضمن نمیدونم که آیا واکسن آنفولانزا در برابر همه انواع ویروسهای سرماخوردگی مقاومت ایجاد میکنه یا نه؟ در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
هیوا۱۳۶۵ عضویت: 1396/03/26 تعداد پست: 2058 آخی عزیزم منم سرما می خورم خیلی کم حوصله می شم اگه بدتون نمی آد توی خونه عنبرنسا دود کنید تا ریشه سر ... درسته عنبر بو عفونت سرما خوردگی رو از بین میبره برای مادر شدنم صلوات بفرستید.دعا کنید مادر بشم
مونا_بلا عضویت: 1394/03/18 تعداد پست: 11030 عزيزم غصه نخور خودت سعى كن غذا مقوى بخورى و دارى بخورى زودتر خوب بشى به بچه هات هم برس اگه شوهرت دوستى ،همكارى داره باهاش بفرست بره دكتر يا بچه هات و بذار پيش همسايه دو ساعت خودت باهاش برو زودى خوب ميشين 🧿