2777
2789

بچه ها امروز مراسم ختم یکی از بستگان نزدیک شوهرم بود. دیروز هول و هوش 3 بعد از ظهر فهمیدم از طریق جاریم که 4 بار به شوهرم میس کال انداخته بود 3 بارم بمن. من هول کردم گفتم لابد چیزی شده اخه خواب بودم بعد گفتم کاری داشتید گفت نه زنگ زدم بگم فلانی مرده ما و شما فردا تو 2 تا مراسمی که دارن شرکت کنیم. منم گفتم اکی تا امروز دو به شک بودم برم نرم که بلاخره گفتم میریم.ظهر اصلا بهم زنگ نزد که دیگه هماهنگ بشیم میدونم من خودم شاید باید زنگ میزدم ولی اخه کلا این جاریم مدلش اینه جایی که تنها باشه اعتماد بنفس نداره چون 2 تا جاری دیگم هستن و اونا خیلی نخاله هستن این تنهایی نمیره.

امروز هول و هوش ظهری شوهرم زنگ زد به برادرش یعنی شوهر همین خانم جاریم رو میگم بعد گفت ما رفتیم مراسم داریم نیم ساعت دیگه میایم.

سریع جاریم زنگ زد بهم بیا عصر بریم  گفتم تنهایین شما؟

گفت نه من با فلانی(جاری دیگم ) دیگم رفتن. یعنی از شب قبل چون با اون هماهنگ شده دیگه حتی یه زنگم به من نزد

خیلی ناراحت شدم چطور هر جا که اونها تحویلش نمیگیرن میخ من میشه ولی اینجا بدون اینکه اطلاع بده رفت.

گفت عصر بیا بریم اونم چون شوهرم با شوهرش تماس گرفته خواست ناراحت نشم ازش. گفتم من نمیام همسرم میاد.

اخرین بار عروسی دخت رخاله شوهرم باورتون نمیشه یه هفته هر روز بمن میگفت تو رو خدا بیا بریم عروسی چون اون یکی جاریم که امروز باهاش رفته تحویلش نمیگرفت و گفت نمیاد اینم کنه من شده بود.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخرین بار عروسی دخت رخاله شوهرم باورتون نمیشه یه هفته هر روز بمن میگفت تو رو خدا بیا بریم عروسی چون ...

عزیزم من جات بودم میرفتم ولی زیاد محلش نمیذاشتم دفعه‌ی بعدم جایی تنها بود اصلا محلش نمیدادم تا حساب کار بیاد دستش

بحث ناراحتی نیست شاید من حقی ندارم ناراحت بشم و درسته بحث اینکه حالا اگر کسی همراهش نبودا کنه من میشد بیا بریم. در حالی که با اون جاریم از دیشب هماهنگ کرده و رفته.

بااینکه چیز خاصی نفهمیدم اما برام مهم نیس،زنگ بزنه یا نزنه،هرجا میخواد بره بازم مهم نیس برام😀

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
بحث ناراحتی نیست شاید من حقی ندارم ناراحت بشم و درسته بحث اینکه حالا اگر کسی همراهش نبودا کنه من میش ...

خب رفتارتو باهاش عوض کن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

سری بعد ک خواست اویزونت بشه 

محلش نده اصلا 

بهانه جور کن نرو باهاش 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی