2777
2789
عنوان

به دختر خالم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 30 پست

ولش کن بابا

هرحرفی بزنی یعنی از ناراحتیه. بذار از بی تفاوتیت بسوزه که شدت سوختمانش بالاتره🤣🤣🤣

اخه خیاطی رشته اییه که بخوای باهاش سر این موضوع دهن به دهن بشی

فقط بگو میتونستی پیش فلانی(مثلا اسم خیاطی رو بیار که میشناسین دوتاتون) یاد بگیری دیگه.دانشگاه رفتن نداشت که😂😂😂😂😂😂.بعد بخند با صدای بلند

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
دولتی بدون کنکور؟ بهش بگو خیلی خودشو دست بالا نگیره دولتی بدون کنکور مثل دانشگاه آزاد میمونه 

من سال ۷۹ با رتبه ۱۵۰۰۰ نتونستم دولتی انتخاب رشته کنم

الان با همین رتبه دولتی رشته خوبم نیرن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باستان شناسی

بگو خیاطی دیگه افتخارکردن نمیخوادکه  هرکی ندونه فکرمیکنه پزشکی مزشکی قبول شدی اینهمه خوشحالی

بگوخیاطی دانشگاه رفتن نمیخوادکه  همینومیتونستی بری پیش یه خیاط یادبگیری  دیگه چارتا زیرشلواری دوختن که تحصیلات نمیخواددخترخاله جان🤣🤣🤣🤣 بعدم به همین صورت بخند😁😁😁

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

15 سال پیش که شما لیسانس گرفتین هرکسی به راحتی دانشگاه آزاد قبول نمیشد! الانه که تعداد صندلی های دانشگاه بیشتر از دانشجوهاست! بهش بگین بخون درستو ببینم تو کجای دنیارو قراره بگیری!

ول کن جهان را، قهوه ات یخ کرد....

خب بهش بگو منم الان میتونم برم پیش بلقیس خانوم خیاطی یاد بگیرم😅😅😅

شوخی کردم نگو دلش میشکنه.تو دل نشکن.هنر نییس

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
من سال ۷۹ با رتبه ۱۵۰۰۰ نتونستم دولتی انتخاب رشته کنم الان با همین رتبه دولتی رشته خوبم نیرن

الان ارزش دانشگاه یک کم پایین اومده 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
اوف میگه میخوام مزون بزنم اموزشگاه بزنم

بگو باشه آرزو برجوانان عیب نیست

بزن ماهم افتخارکنیم بالاخره دخترخالمون کسی شد واسه خودش از وراجی هاش خلاص شدیم😁😁😁

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
خب بهش بگو منم الان میتونم برم پیش بلقیس خانوم خیاطی یاد بگیرم😅😅😅 شوخی کردم نگو دلش میشکنه.تو دل ...

اصلا دلم نمیخواد دلش بشکنم

ولی دلم میخواد جوابشو بدم

دل شکستن هنر نیست

نه نداد خودش گفت مدارک فرستادم قبول کردن

حتما دانشگاهش دولتی نیست، تمام دانشگاه های دولتی کشور، الان با کنکور دانشجو می گیرن. داره دروغ ميگه، شاید به غیر انتفاعی و این چیزا میگه دولتی

حتما دانشگاهش دولتی نیست، تمام دانشگاه های دولتی کشور، الان با کنکور دانشجو می گیرن. داره دروغ ميگه، ...

نمیدونم والا 

بمن که اینجوری گفت

مطمئن هم هستم که کنکور نداده

وااااااااااااای خیاطی هم مگه رشتس افتضاحه ن ترو خدا  میخواست بره ازاد

بعدشم الان ازاد و دولتی نداره بگو منم اگ میخواستم برم دوخت ودوز تا الان صدبار فارغ التحصیل میشدم

من خوشحالم چون خدا همیشه هوای منو داره