2777
2789
عنوان

بچهای کرمانی بیاید

150 بازدید | 25 پست

سلام بچها سونوگرافی میشناسین ک سونو اِن تی زود نوبت بده اشنا ندارین زود نوبت بده؟

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
امروز بگم همسرم بره نوبت بگیره برا هفته دیگ شنبه یکشنبه نوبتم میده؟ دفترچم همراش نیست ن بدون دفترچه ...

عزیزم از قبل نوبت نمیدن مثلاصبح زنگ بزنی برا عصر نوبتت میدن 

بدون دفترچه ازاد حساب میکنن فقط

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم بیمارستان مهرگان همون روز نوبتت میده مثلا اگه چهار بری هفت دیگه نوبتت شده

اشتب خوندم پیامتو گلم مطمئنی خودت رفتی بعد ادرسشو میگی برام ؟

دقیقه؟

هزینش چقدر میشه؟

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
دکتر ایرانمنشم تو ساختمان حکیم هم قبلا برای همون روز نوبت میداد  الان نمی ونم

مرسی گلم اگ تونسی پرس جویی کن ببین الانم همینجوره یا ن چون خونه مادرشوهرمم از راه دور باید بیام دیگ نمیتونم برگردم دوباره 

اشتب خوندم پیامتو گلم مطمئنی خودت رفتی بعد ادرسشو میگی برام ؟ دقیقه؟ هزینش چقدر میشه؟

اره عزیزم خودم رفتم 

نزدیک یخدان مویدی هست

دقیق دقیق هست من ک راضییم

من با بیمه نیرو های مسلح شصت تومن دادم فک کنم ازادش صدو خورده ای باشه

اره عزیزم خودم رفتم  نزدیک یخدان مویدی هست دقیق دقیق هست من ک راضییم من با بیمه نیرو های مسل ...

مرسی گلم پس من شنبه همون صبح زود میام کرمان تا ظهر نوبتم میشه ن؟

عزیزم میشه ادرس مزون دوست مامانتو بهم بدی 

سه راه شمال جنوبیه دقیق یادم نیست نیست از مامانم میپرسم بهت میگم درخواست دوستی میدم ک بعد برات خصوصی بفرستم

من عصر رفتم نمیدونم صبح ها ان تی رو انجام بدن یا نه اما هر روز بیای همون روز نوبتت میشه

مررسی گلم از راهنماییت😍😍😍😍حالا زنگ میزنم میپرسم شماره بیمارستانشو نداری؟