2777
2789
عنوان

اقدامیهای شهریور ۹۷ بیایین

97 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من ماه اوله که اقدام کردم ۴ روز مونده به پریم الان خیلی درد سینه دارم سینه هام خیلی حساس شدن من هیچوقت قبل پری درد سینه نداشتم،، خیلی دوس دارم بدونم باردارم یا نه، کیا این ماه اقدام کردن و منتظرن مامانایی که باردارن هم بیان بگن علایم اولیشونو و کی بی بی زدن مثبت شد؟

😍همین ماه به امید خدا باردار میشم مطمئنم😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام من میخواستم اقدام کنم ولی چون ماه محرمه ترسیدم بچم لب شکری بشه اخه شنیدم تو روازای شهادت نباید اقدام کنی ولی شک داشتم میخواستم بپرسم واقعیت داره یا نه؟

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗

من ماه پنجمه که تو اقدامم, نمیخام نا امیدت کنم ایشالا بارداری

ولی بعضی ماها کل علائم بارداری رو داشتم ولی پریود شدم

الانم تاریخ پری 31 هست منتظرم ببینم چه میشه. 

منم سینه هام این ماه شدید حساس و درد ناک شده 

خدای مهربونم ممنونم بابت نی نی که تو دلم کاشتی دل همه منتظرا رو شاد کن   

بچه ها یعنی میشه تو این ماه اقدام کرد اخه خیلی دوست دارم زود حامله بشم

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗
سلام من میخواستم اقدام کنم ولی چون ماه محرمه ترسیدم بچم لب شکری بشه اخه شنیدم تو روازای شهادت نباید ...

نه عزیزم چه حرفیه من که همچین چیزی نشنیدم تاحالا فقط شبای تاسوعا و عاشورا شنیدم مکروهه خوب نیس...

سلام من میخواستم اقدام کنم ولی چون ماه محرمه ترسیدم بچم لب شکری بشه اخه شنیدم تو روازای شهادت نباید ...

خرافاته

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
بچه ها یعنی میشه تو این ماه اقدام کرد اخه خیلی دوست دارم زود حامله بشم

اقدام کن گلم نگران نباش ایشالله که این ماه بارداری

این حرفا چیه میزنی؟؟؟از کجا در آوردی 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
نه عزیزم چه حرفیه من که همچین چیزی نشنیدم تاحالا فقط شبای تاسوعا و عاشورا شنیدم مکروهه خوب نیس...

وای پس منم بعدی پری برم اقدام 😄 من دوم مهر پری میشم پس اقدام کنم هرچه زودتر😀