ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
مقدار نمیدونم ولی برای قیمه های نذریم باید غلیظ تر از حد عادی باشه که برنج رو خیس و ابکی نکنه سیبز مینی بلند و زیادی باریک نباشه که بشکنه موقع ریختن یا له بشه .. اول غذا هم چوب دارچین خود دارچین سیاه میکنه میندازم و ی کی دو ساعت شد برش میدارم اخر پخت کمی زعفرون میریزم و بعد پخت کامل کمی گلاب ودرش رومیذارم که بوش موندگار بشه البته باید زعفرون و گلاب رو کم بریزی چون قراره خوشمزش کنه نه اینکه مثلا بوی گلاب غالب باشه یا وقتی میچشی اول بوی گلاب حس کنی
خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین
اگر خواستی لیمو عمانی اضافه کنی نیم ساعت اخر پخت لیمو عمانی رو با چنگال سوراخ کن و بریز توش قاچش نزن که تخماش برو تو خورشت چون اینجوری تلخ میشه
خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین