2777
2789
عنوان

داییم رفته یه ماشین پوشک و شیر خشک خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 2420 بازدید | 167 پست
چون مردم رو شناخته بودن و تا آخر مطمئن بودن بالاخره با أین مردم و فرهنگی که از خودشون نشون دادن،آخرس ...

عزیزم بعضی چیزارونمیشه نخریدمثل همین شیرخشک مردم به اینااطمینان داشتن وقتی همه چی گرون باشه ازکدومیش بایدبگذری آره اگر یکی دوقلم بودمیشدکاری کرد ولی وقتی مهمترین مایحتاج زندگی هم گرون شده دیگه نمیشه کاری کرد مثل زندانی که قفس شدیم 

روزگارغریبی ست دوستان هم غریبه شدن صراحی
چه ربطی داره دوست من،موضوع تاپیک زیاد خریدن پوشک و شیر خشک  توسط مردم و انبار کردنه،نه چیز دیگه

عزیزم ربطی به تاپیک پوشک نداره 

یکم فکر کنید خودتون متوجه میشد دزد احتکار کننده  اصلی مردم نیستن.....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم ربطی به تاپیک پوشک نداره  یکم فکر کنید خودتون متوجه میشد دزد احتکار کننده  اصلی مرد ...

😂 تو تاپیک راجع به موضوع تاپیک صحبت میکنن و نظر میدن ،شما یک تاپیک بزنید راجع به این چیزهایی که میگید صحبت کنید دوست من

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
عزیزم بعضی چیزارونمیشه نخریدمثل همین شیرخشک مردم به اینااطمینان داشتن وقتی همه چی گرون باشه ازکدومیش ...

آره میشه مثل استارتر عزیز به مقدار نیاز خرید و مصرف کرد اگر همه به سهمشون قانع میبودن و صدمن صدمن خرید نمیکردن الآن شیر خشک نایاب نمیشد

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
آخه اگر ما هم نخریم کارخونه دارها احتکار میکنند تا‌ گرون بفروشن، الان رب پیدا نمیشه چون نگه داشتن گر ...

یکبار رباشون بگنده دیگه غلط میکنن اینکار رو تکرار کنن،چقدر مردم ما ساده ان

#تحریم_مولفیکس

نگه دارنده میزنن که نگنده

خوب دیگه بهتر،مردم نخرن چجوری میخوان کارخونه رو سرپا نگه دارن؟؟؟؟

مولفیکس# رو تحریم#   میکنیم

آره میشه مثل استارتر عزیز به مقدار نیاز خرید و مصرف کرد اگر همه به سهمشون قانع میبودن و صدمن صدمن خر ...

نه  عزیزم ازخریدمردم‌نیست مشکل جای دیگه است شایدیک درصدخریدمردم باشه ولی ۹۹درصدازجای دیگه آب میخوره

نه  عزیزم ازخریدمردم‌نیست مشکل جای دیگه است شایدیک درصدخریدمردم باشه ولی ۹۹درصدازجای دیگه آب می ...

شما فکر کنید اگر هرکسی که نهایت ماهی ده بسته پوشک میخریده،الآن یکماه میره ماشینشون بار پوشک میزنه شما این رو در تعداد خانواده هایی که بچه دارن ضرب کنید تا ببینید چقدر کارخونه ها دارن از بی فرهنگی این مردم سود میبرن و با جو روانی و احتکار و نبودن در بازار این اوضاع رو بیشتر به نفع خودشون میکنند

مولفیکس# رو تحریم#   میکنیم

شما فکر کنید اگر هرکسی که نهایت ماهی ده بسته پوشک میخریده،الآن یکماه میره ماشینشون بار پوشک میزنه شم ...

شماخیلی دوست داریدمردم ومقصرجلوه بدید نه عزیزم سررشته همه این بدبختیها جای دیگه است مطمئن باش پول بودهمه زیادخریدمیکردن چون ارزونی درکارنیست توجامعه مااین قضیه ثابت شد است شایدروکودبشه ولی ارزونی به اون معناکه ماانتظارش وداریم به هیچ وجه وجودنداره

یعنی چی این حرفایی ک میزنید، پوشک نخریم توی قیمتش تاثیز میذاره؟

اونوقت باید دوبرابر پول بدیم، هرکس داره میخره حداقل چند بسته رو، من اون هفتع یه بسته خریدم سی و شش، الان شده هشتاد و پنج، دیوونگی کردم، شوهرمم میگه دیگه نمیخرم، اونهفته بهم گفت بیا ده تا بسته برداریم گوش ندادم حالا سختیش برا منه

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄
خوب دیگه بهتر،مردم نخرن چجوری میخوان کارخونه رو سرپا نگه دارن؟؟؟؟ مولفیکس# رو  تحریم#   ...

من که مای بیبی یه بسته از سر اجبار خریدم افتضاح بود پنبه هاش سریع جمع میشد و تیکه میشد یه دفعه هم نستابيبي خریدم که الانم دارم واقعا مفت نميارزه آخه خيرسرش خارجيه

فقط مولفيکس خوب بوده که اونم گرون کردن

منم دارم زودتر از پوشک ميگيرمش راحت بشم از دغدغه پوشک. پوست بچه داغون شد از این اشغال پوشکا