2777
2789
عنوان

بیبی چک دارم چه بیبی چکی 😄😄😄 + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2325 بازدید | 93 پست
مبارکه عزیزم انشالله سالم و سلامت بیاد بغلت .علی اصغر خودش نظرکرده بهت .برای منم دعاکن توروخدا .الان ...

عزیزم انشالله  سال بعد بچه بغل بری مراسم شیرخوارگان...توروخدا برا منم دعا کن از حصرت علی اصغر بخواه نی نیم سالم بیاد بغلم 😘

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما عزیزم . انشااله به زودی نی نی دار میشی 🙏🙏🙏🙏🙏

فداتشم .دلم خیلی شکسته پارسال میگفتم که امسال بچم بغلم میشه میام اینجا ولی الان میگم کاش سال بعد.خدابه همه ی منتظرا نظر کنه

مبارکت باشه عزیزم🌹🌹🌹🌹🌹💝💟💞🌼🌺🏵🌸🌷🌹🌻😘😘😘😘😘😘😘

اول صبحی شادمون کردی خدا شادترت کنه

ان شاءالله خدا به حق علی اصغر امام حسین(ع) دامن منتظرا رو سبز کنه.

امروز همایش شیرخوارگان حسینیه رفتم برای همتون دعا میکنم. این آقا خیلی حاجت میدن🌹

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می‌شود، گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود، گاهی بساط عیش خودش جور میشود، گاهی دگر تهیه بدستور می‌شود، گه جور می‌شود خود آن بی مقدمه، گه با دو صد مقدمه ناجور می‌شود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود، گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست، گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود، گاهی برای خنده دلم تنگ می‌شود، گاهی دلم تراشه ای از سنگ می‌شود، گاهی تمام آبی این آسمان ما، یکباره تیره گشته و بی رنگ می‌شود، گاهی نفس به تیزی شمشیر می‌شود، از هرچه زندگیست دلت سیر می‌شود، گویی به خواب بود جوانی مان گذشت، گاهی چه زود فرصتمان دیر می‌شود، کاری ندارم کجایی چه می‌کنی، بی عشق سر مکن که دلت پیر می‌شود.
عزیزم انشالله  سال بعد بچه بغل بری مراسم شیرخوارگان...توروخدا برا منم دعا کن از حصرت علی اصغر ب ...

محتاج دعام عزیزم چشم .انشالله که صحیح وسالم میاد بغلت یه بچه خوشگل و ناز

مبارکت باشه عزیزم🌹🌹🌹🌹🌹💝💟💞🌼🌺🏵🌸🌷🌹🌻😘😘😘😘😘😘😘 اول صبحی شادمون کردی خدا شادترت کنه ...

ممنونم عزیزم . واسه همه منتظرا با دل پاکت دعا کن 🙏🙏

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸
محتاج دعام عزیزم چشم .انشالله که صحیح وسالم میاد بغلت یه بچه خوشگل و ناز

ممنون عزیز دلم حاجت روا باشی

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
الان لباس علی اصغر پخش میکردن به منم دادن😔😔😔کاش منم سال بعد بخرم بیارم پخش کنم با نی نیم

انشالله تن نی نی میکنی سال بعد...مگه میشه امام حسین دست خالی برت گردونه عزیزم