ماه_دخت مدیر عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 1264 عنوان بی فرهنگی یعنی چه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 40 پست یعنی تاپیک های فرهنگی و کتاب و مشاعره و معنا دار کم بازدید بشن و از اسمون تاپیک مادر شوهر و خواهر شوهر و جاری و شوهر بد و خیانت و... بباره+این رفتارتان را دوست نداریم 1397/06/21 | 22:55 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پری_دریایی_2 عضویت: 1394/04/03 تعداد پست: 6064 من امروز تاپیک زدم برا آموزش فرزندانمون تاپیک ۲صفحه شد کلادم بچه های سایت گرم اینقد به بچه هاشون بها میدن🙄 خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹
اســڪارلــت عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 15620 چرا ؟چون ممنوعه ست بده؟! بد برداشت شده... بچها فکر میکنن مثبت ۱۸ بوده ممنوعه شده 😁اره خب نمیشه اینجا معرفی کرد ادم میترکه... منم خیلی علاقه دارم و خیلی دنبال میکنم گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم
اســڪارلــت عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 15620 اگه رمان دوست دارید من رمان عشق سالهای وبا رو دارم میخونم بنظرم خوشکله اما طولانیه . گفتم معرفی کنم ... عزیزم تاپیک بزن بهمون معرفی کن.. خوبه که هر کسی هر کدام خوبی میخونه اینجا معرفی کنه خیلی استفاده میشه گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم
ماه_دخت مدیر استارتر عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 1264 من امروز تاپیک زدم برا آموزش فرزندانمون تاپیک ۲صفحه شد کلا دم بچه های سایت گرم اینقد به بچه ... واقعا دیگه دمشون داغ انقد که به قوم شوهر بها میدن به فرزندانشون بها میدادند سن اشتغال به 5 سالگی میرسد
اســڪارلــت عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 15620 جل الخالق😁 امضاتو دوست داشتم❤ گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم
miss_royaaa عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 1792 عزیزم تاپیک بزن بهمون معرفی کن.. خوبه که هر کسی هر کدام خوبی میخونه اینجا معرفی کنه خیلی استفا ... باشه میزنم اما من تایپک بزنم کسی شرکت نمیکنه 😕 صبح حتما میزنم ❤خدایا شکرت❤
اســڪارلــت عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 15620 باشه میزنم اما من تایپک بزنم کسی شرکت نمیکنه 😕 صبح حتما میزنم منم میزدم دو سه نفر فوقش میومدنولی الان فضا بهتر شدهمن همیشه میگم حتی اگه یک نفر هم بخونه ارزش داره خیلی گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم
فیلaكوچولو عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 764 من یه کانال کتاب عضوم.بد نیست.ولی کتاباش ممنوعه هست.اینجا نمیشه ازش حرف زد میشه آدرس كانالش رو بزاری
اســڪارلــت عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 15620 میشه آدرس كانالش رو بزاری از تو اپ کتاب سبز هم اگه درست سرچ کنی میتونی پیدا کنی گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم
فیلaكوچولو عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 764 از تو اپ کتاب سبز هم اگه درست سرچ کنی میتونی پیدا کنی گوشیم فاقد امكاناته خواهرخخخخختو چند تا تاپیك كتابخونی بودی اگه اشتباه نكنم...كاش همه اهل مطالعه میشدنمن اكثر تاپیكای معرفی كتاب و... رو میخونم و استفاده میكنم ولی وفت ندارم فعال باشم و...
اســڪارلــت عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 15620 گوشیم فاقد امكاناته خواهر خخخخخ تو چند تا تاپیك كتابخونی بودی اگه اشتباه نكنم... كاش همه اهل مطال ... سعی دارم همه رو اهل مطالعه کنم😅 گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم