چیزى رو که تا حالا امتحان نکردى نزار جلوى مهمون من خامه فنادى میگیرم کیلویى تقریبا ٨ تا ١٠ هزار تومن هست خامه قنادى فرم گرفته بگیر راحت باشى از شیرینى فروشى ها تهیه کن اکثر جاها میدن برای روکش کردن کیک اول حتما خامه بزن اگه کاردک ندارى با یک چاقوى خیلى بزرگ خامه رو مرتب و تمیز به کیک بمال مى تونى شکلات رو به روش بن مارى اب کنى به همراه کمى کره سپس روى کیک بریزن البته باید دستت سریع باشه چون شکلات زود سفت میشه و دیگه نمیشه کارى کرد کیک و زشت میکنه باید سریع با شکلات رو کش کنى مى تونى از ژله هم استفاده کنى که اونم باید اول بازم خامه کشى کنى بعد ژله رو بریزى رو کیک چون اگه خامه نداشته باشه و ژله راو مستقیم بریزى رو کیک بافتش از بین میره و خیس میشه و در نهایت خمیر من نظرم اینه که از ژله بستنى استفاده کنى چون هم قشنگتره هم خوشمزه تره هم به مزه کیک بیشتر نزدیکه هم به دلیل وجود بستنى سرد هست و خامه روى کیک کمتر خراب میشه چون بخواى ژله بریزى میشه اما چون داغ یا ولرم است ممکنه خامه یا کیک رو خراب کنه