2777
2789

امشب برای اینکه دوباره جلو شوهرم ضایع نشم رفتم یواشکی بی بی چک خریدم که صبح بذارم. آخه پن روز از پری گذشته بود. دلم طاقت نیاورد دیدم شوهرم خوابه رفتم الان زدم منفی شد. 😢😢

دارم گریه می کنم. 😢😢

برام دعا کنید. 

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔

عزيزم اول صبح دقيق تره

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوست عزیز بی بی چک رو وسط یا اخر ادرارت بزن بهتر ج میده

چون اون قسمت غلیط تره ادرارش

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اخی  عزیزم،،یاد  خودم افتادم  😭😭😭

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

خدا دلتو روشن کنه😍🌷

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

عزیزم ناراحت نباش شاید لقاح دیر انجام شده 

بذار چندروزدیگه بگذره اگه پری نشدی تست بزن

منم یه روز تاخیر دارم

بی بی هم منفیه

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
دوست عزیز بی بی چک رو وسط یا اخر ادرارت بزن بهتر ج میده چون اون قسمت غلیط تره ادرارش

می گن اگر مثبت باشه هر موقع نشون میده. 

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔

گریه نکن عزیزم ،تو این شبا انشاالله حاجتتو میگیری

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
می گن اگر مثبت باشه هر موقع نشون میده. 

بله هر موقع جواب میده ولی بشرطی ک ادرار غلیظ باشه

شما هر ساعتی رفتی دسشوری با وسط یا اخر ادرارت بزار نشون میده

بهتره ۲ساعت قبلش دشوری نرفته باشی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.