2777
2789
عنوان

بیاید بگید چی بپزم

302 بازدید | 46 پست

سلام دلم میخواد یچیزه جدید درس کنم واسه شام.

بهم پیشنهاد بدید دوست جونیام.مرسی ازتون

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ساندویچ ساز یه چی درست کن دا....داخل نون تست کالباس و سیب زمینی و... اخرشم پنیر پیتزا بریز بزار تو ساندویج یاز خوشمزه میشه😋😋😋😋

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
با ساندویچ ساز یه چی درست کن دا....داخل نون تست کالباس و سیب زمینی و... اخرشم پنیر پیتزا بریز بزار ت ...

بله خیلی خوشمزه میشه.ولی دلم جدید میخواد دا😆

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

من هوس کوکو کردم احتمالا درست میکنم.البته در اصل هوسم کتلت بود ولی اصلا حس سیب زمینی پیاز رنده کردن ندارم

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲
با ساندویچ ساز یه چی درست کن دا....داخل نون تست کالباس و سیب زمینی و... اخرشم پنیر پیتزا بریز بزار ت ...

ساندويچ ساز به درد ميخوره؟ نخريدم برا جهازم... بخرم؟؟

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه