2777
2789
عنوان

بیاید بگید چی بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بيخيال پس      

اره بعدا اگه هدیه ای 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

سیب زمینی بپز بعد رنده کن داخلش تخم مرغ نمک وفلفل 

زردچوبه وادویه بریز بزار مخلوط کن بزار کنار 

پیاز داغ سرخ کن داخلش گوشت چرخ کرده تفت بده بعد فلفل دلمه ای رو ریز خرد کن با گوشتت تفت بده در اخر قارچو با هاشون تفت بده بزار روی شعله کم تا اب قارچ خشک بشه کمی نمک هم بهش بزن..

حالا مواد سیب زمینیتو مثل کتلت درست کن بینش از گوشت ومخلفاتش بریز جوری ک گوشتت داخل باشه ودور تا دورشو مواد سیب زمینی بپوشونه توی پودر سوخاری غلتش بده وبزار داخل روغن سرخ بشه..نوش جان

اون منم برات دنیارو عوض کردم و جونمم فدات💓عاشقونه کردم اون صدای خنده هات😂منو دیوونه کرده دیگه بگه جونم برات،بزار بگم برات👩‍💻 چ کاری تو دادی دستم حالت نگات🙂وقتی چشم تو چشممی و مثل این صدات🙃اگه باشه بجز تو دیگه ب چشم نمیاد،اگه باشه بجز تو دیگه ب چشمم نمیاااد😎باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕دیگه چی بهتر ازاین واسه دوتامون💑باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕واسمون میمونه این شب و روزامون💫تو اخر احساسی و اما منو بیشتر از اینی ک هستم حیرون نکن🤪اگه حس میکنی قلب توام بامنه حرفای دلتو دیگه پنهون نکن🤫تو اروم و من اخر بی طاقتم هرجوری ک باشی پیش تو راحتم🤠هرچی ک بخوای از دل من دورشی🚶‍♂️ب عاشق تو بودن دادی خوب عادتم😍باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕 دیگه چی بهتر از این واسه دوتاامون💏عاشقتم مردمن😘
یه تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😧😧😧😧😧 نگو توروخدا من چهارتاییشو سال 88 گرفتم 30 تومن تا یکی دوسال پیش هم صد ...

قیما هاشو تو سایت زدم دیدم تازه ۲ ونیمم داشت😐😐

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
یه تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😧😧😧😧😧 نگو توروخدا من چهارتاییشو سال 88 گرفتم 30 تومن تا یکی دوسال پیش هم صد ...

ن بابا ی تومن نیس.دختر عمه من جهاز داره میخره۴۸۰گرف مارک بلک اندیکر

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
سیب زمینی بپز بعد رنده کن داخلش تخم مرغ نمک وفلفل  زردچوبه وادویه بریز بزار مخلوط کن بزار کنار ...

فک کنم اینو درس کنم.به به دلم ضعف کرد.مرسی گلکم🌷🌷🌷🌷🌷🌷❤❤❤😍😍😍

یا ابالفضل بیچاره اونا ک دارن جهاز میخرن 😢😢😢

اره واقعا من ۴ماه پیش اتو پرس گرفتم ۸۰۰

الان اون گرف ۲میلیونو ۳۰۰.حتی دوبرابر هم نشده قشنگ داره سه برابر میشه قیمتا