2777
2789
عنوان

خانمهای باتجربه

319 بازدید | 24 پست

من مجردم ۲۵سالمه 

نمیدونم چرا واژنم بوی سیر میده نمیدونم چه کنم

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

25 سال ت داره می ترشی دیگه شوخی کردم برو دکتر عفونت داری

دکتر چطور معاینه میکنه برای عفونت؟

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
معاینه میکنه .دیگه

شما تجربه عفونت داشتید؟؟؟

آخه میترسم

قبلا که رفتم دکتر گفت که التهاب مثانه دارم

میترسم

عفونت  رو که همه تجربه میکنن ..ترس نداره .. آزمایش میگیره ازت با سونو. . دارو میده خوب میشی .. حتما برو فردا برای بارداری مشکلی نداشته باشی.. عنبر نسا دود کن عالیه . از عطاری بخر یه زغال بزار روی گاز داغ بشه بعد بزار داخل جا اسفندی روش عنبر نسا بریز و لباس زیرت رو در بیار دور ت چادر ببند و عنبر نسا رو بزار زیر چادر بزار خوب دود کنه . خیلی خوبه . 

قربان وفای سگ ♥️
عفونت  رو که همه تجربه میکنن ..ترس نداره .. آزمایش میگیره ازت با سونو. . دارو میده خوب میشی .. ...

مرسی گلم😘

عفونت  رو که همه تجربه میکنن ..ترس نداره .. آزمایش میگیره ازت با سونو. . دارو میده خوب میشی .. ...

من اون ذغال زیر چادر دودش ادمو نمیسوزونه؟من تا حالا اینکارو نکردم اخه 

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم
خواهش میکنم. عنبر نسا رو حتما دود کن خیلی خوبه

حتما گلم

من اون ذغال زیر چادر دودش ادمو نمیسوزونه؟من تا حالا اینکارو نکردم اخه 

نه دیگه چرا بسوزی.. بزار روی زمین خودت به ایست پاها ت رو یکم باز کن چادر رو از کمر بپیچون دور ت بزار  دود کنه اون زیر ... بعد از  1 ساعت می بینی چقدر ترشح سبز ازت خارج می شه .

قربان وفای سگ ♥️