2777
2789

چرا آخه انقدر دروغ میگین 

درسته کنتور  نمیندازه  ولی بخدا زشت 

بی ادبی بی فرهنگی، دیگران احمق فرض کردن خیییلییی زشت 

اینجا همه واسه راهنمایی  و درد دل هستیم وقت میزاریم واس هم 

توروخدا یاد بگیریم واسه خودمون و بقیه ارزش قائل شیم 

خوب بودن از خدومون تو همین اجتماع کوچک شروع کنیم تا جامعه بهتری داشته باشیم

روی صحبتم با همون تعداد محدود رو به افزایش که تاپیک های دروغی میزنن 😒

با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها اون تاپیک تو نامزدی حامله شدم که اون همه هم جلو رفت چقدر بچه ها اومدن و نظر دادن 

یک ماه قبل استارتر دقیقا اعلام کرد تو مرحله آشنایی و بهم خیانت شده 

قشنگ یادم تاپیکش 

چرا انقدر راحت دروغ میگین با وقت و احساس دیگران بازی میکنین 

الان مثلا چه کیفی کردین؟؟؟؟دیگر اینجا هم دروغ گفتن داره 

اینجا باید دروغ بگیم آخه دروغ بیشتر طرفدار داره میبینی ک 

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

چه توقعاتی داری .اینجا زنا بر علیه زنان هستن .تازه میفهمم چرا بچه های نسل جدید انقدر بی تربیتن .اینجا راحت یکی میاد بهشون توهین میکنه و برچسب میزنه یکی که پیدا میشه جواب طرفو میده براش گزارشم میزنن که چرا جواب دادی 😏😏😏با چنین مردمی وضع جامعه روز به روزم بدتر میشه یه عده هم پاسوز اکثریت میشن همیشه 

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

وای آره وسط تاپیک کسی که داره از درداش میگه یا دعوا میکنن یا مزه پرونی 

بازم اونا به کنار 

من این دروغ گفتنا تو کتم نمیره😤😤😤😤😤

یعنی چی آخه 

پز ؟ عقده اس؟ چیه آخه 

جز اینکه آدم اعتمادش فقط سلب شه 

اخه چرا دروغ میگن ای خدا مگ اینجا کسیو کسیو میشناسه فایدش چیه چقد بیشعورن مام هی دلمون میسوزه

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
وای آره وسط تاپیک کسی که داره از درداش میگه یا دعوا میکنن یا مزه پرونی  بازم اونا به کنار  ...

اره اخه چرا باید مردمو بازیچه خودمون بکنیم چی بهمون میرسه یه بار جستی ملخک دوبار جستی ملخک اخر تو مشتی ملخک 

اخرش رو میشه دیگه