2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملت هجوم بردن تمام نوار و پوشک و دستمال های فروشگاه ها رو خریدن. 

خیلی زشت بود واقعا

یه خانم گفت 

شبکه من وتو هر چی بگه باید گوش کنیم

خیلی بدم اومد 

اخه یعنی چی

اینجا ایران است😣😣😣

باز باید خدارو شکر کنیم بجای پوشک روغن و رب و مرغو حجوم نبردن البته ازینا بعید نیست

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم
اینجا ایران است😣😣😣 باز باید خدارو شکر کنیم بجای پوشک روغن و رب و مرغو حجوم نبردن البته ازینا بعی ...

الان تو هر خونه ای یه سیلو ساختن 😁

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.

اگه 40درصد تقصیر دولت باشه گرونی،60درصد تقصیر مردمه.ملت دارن همدیگرو میخورن

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔

تو همه کشورها وقتی یه چیزی گرون یا نایاب میشه مردم کم کم میخرن ازش تا بیشتر افزایش قیمت نداشته باشه.

تو اسلام هم دستور امامان این بوده که در زمان قحطی به اندازه نیاز روزانه مایحتاجتون رو تهیه کنید.

اون وقت ما ....

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
الان تو هر خونه ای یه سیلو ساختن 😁

😁😁😁😁مضرات ساختن فیلم زلیخاه .همونم جنبه منفیشو عملی کردن ملت

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم
بخدا خیلی زشت بود  من خودم خیلی وقت بود خرید نرفته بودم پوشک بچشم تموم بود  گفتم یه ...

شوهرم دیروز گفت بریم نواربهداشتی بخر گفتم ولم کن‌ فوقش ال دی میخورم پریود نمیشم 😂😂

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.

ماام هرجا رفتیم پوشک نبود ازشون میپرسیم میگن بار مثل همیشه میاد اما سریع ملت میریزن ۱۰تا ۱۰ تا میبرن

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
خیلی زشت بود واقعا یه خانم گفت  شبکه من وتو هر چی بگه باید گوش کنیم خیلی بدم اومد  ...

شبکه من و تو چه زری زده😟😟😟😟😟😟

من که میخوام کهنه بخرم و پوشکایی که خریدم بذارم واسه مهمونی یا بیرون رفتن....خودما باکهنه بزرگ شدیم!اینکه بعضیا کلاس میذارن میگن وای دلم نمیادبچمو کهنه ببندم عجیبه برام.قیمت پوشک هم خیلی رفته بالا.خوب سود میکنن فروشنده ها.مردم ترسیدن از نبودش و گشادیشون میاد کهنه بشورن.

درضمن خانمااگر کهنرو تمیزبشورین پای بچه اذیت نمیشه.باید جنس کهنه خوب باشه و تمیزهم شسته بشه.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊