2777
2789
عنوان

به هرکی زنگ زدم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 153 پست

من امروز ی شلوار تو خریدم خیلی خوشحالم 😃

راس می خواستم ی چی بگم کسی هست تو این تاپیک ده دوازده کیلو اضافه وزن داشته باشم 

خواستم یاداوری کنم تا عید شیش ماه مونده اگه می خوایین لاغر کنید از الان باید شروع کنید 😁

همه چی گرون کردن الا جون آدما 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شهر غریب تنهام هیچ دوستیم ندارم که همسن باشیم بریم بیرون.. شوهرمم از صب رفته سرکار الانم اومده ...

من ک تو شهره خودمم نزدیکه مامانمم چی. تازه تازه بعده چنسال میرم خونشون شوهرم میزاره. اونم هفته ای یه بار میرم. پریروز بهونه کرد گفت ازین به بعد نمیزارم دیگه بری.  نه دوستی دارم برا خودم نه چیزی. همش خودمو سرگرمه کاره خونه و شستو شو میکنم ک حوصلم سر نره عصبی شم 

کاش منم بچه داشتم حداقل با اون سرگرم میشدم خدا تخواست چندماه پیش باردار شدم شد خارج رحمی

ایشالا دوباره مامان میشی منم خیلی دوست دارم مامان شم دو ماهه اقدامم که پری اومده هردفعه

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
کاش منم بچه داشتم حداقل با اون سرگرم میشدم خدا تخواست چندماه پیش باردار شدم شد خارج رحمی

امیدت به خدا باشه نگران نباش منم خارج رحمی رو تجربه کردم الان یه دخترسه ساله دارم

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
من امروز ی شلوار تو خریدم خیلی خوشحالم 😃 راس می خواستم ی چی بگم کسی هست تو این تاپیک ده دوازده کیل ...

اتفاقن منم تو فکرش بودم گفتم به امیده خدا فردایه عاشورا شرو میکنم رزیم گرفتن ک تا عید لاعر شم. میخام بگم شوهرم برام حلقه هم بخره میگه خیلی خوبه لاعر میکنه

راجع به چی حرف بزنیم هرچند من هرچی بگم نی نی یار میگه تو شروع كننده حرف سیاسی هستی 😂😂 بگم پریودم ...

😁😁

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

اتفاقن منم تو فکرش بودم گفتم به امیده خدا فردایه عاشورا شرو میکنم رزیم گرفتن ک تا عید لاعر شم. میخام ...

اره حلقه عالیه حالا چرا بعد محرم از همین الان شروع کن 

همه چی گرون کردن الا جون آدما 
منم شهر غریب تنهام هیچ دوستیم ندارم که همسن باشیم بریم بیرون.. شوهرمم از صب رفته سرکار الانم اومده ...

شبا برو منم زیاد جایی نمیرم چون شوهرم دوست نداره الکی با دوستام بگردیم چون شهرمون کوچیکه مردم حرف درمیارن

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
من ک تو شهره خودمم نزدیکه مامانمم چی. تازه تازه بعده چنسال میرم خونشون شوهرم میزاره. اونم هفته ای یه ...

ای بابا چرا نمیزاره رفت و آمد کنید؟؟

من بخاطر کار همسرم اومدم این شهر..هیچکسم ندارم اینجا...انقدر حوصلم سر میره..قبل بارداریه باشگاه میرفتم اما از وقتی سقط شد مدام پریودم حال ندارم برم.

دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد...   وزن بعد زایمان 115...هدف اول... 110❌هدف دوم.. 105❌هدف سوم.. 100❌
شبا برو منم زیاد جایی نمیرم چون شوهرم دوست نداره الکی با دوستام بگردیم چون شهرمون کوچیکه مردم حرف در ...

اره دقیقا..اینجام شهر کوچیکه شوهر منم میگه الکی بیرون نرو...

اما شهر خودمون کاری نداره با دوستام برم فقط میگه قبل تاریک شدن هوا برگرد

دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد...   وزن بعد زایمان 115...هدف اول... 110❌هدف دوم.. 105❌هدف سوم.. 100❌