2777
2789
عنوان

همه جاری ها بدن؟؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 89 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چهار عدد😷 چهار عدد هم خواهرشوهر...بیا ببر دعات میکنم

اووووووه😱😬😬😧😧😫😫نه تورو خدا نمیخوام 😅😅😅 ، مادرشوهر پتورو داده بالا یکی اورده بیروناااااا مگه جوجه کشی بوده 😅😅😅😅😅 مادرشوهر منم دوتا یا زیاد تر از بچه هاش سقط شدن والا الان زیاد بودن 😏😏تربیت کردن بلد نبوده که فقط زاییدنو میدونسته 

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
ولی خداییش مدیریتم خوبه با همشون خوبم..😂😂😂😂

😅😅😅😅افرین با همین روش جلووو برو 👌👌

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
اووووووه😱😬😬😧😧😫😫نه تورو خدا نمیخوام 😅😅😅 ، مادرشوهر پتورو داده بالا یکی اورده بیروناااااا مگ ...

جالبیش اینه که چهارتا دختر دیگه با یه پسر دیگه داشته که فوت شدن...مادر شوهرمم خیلی باکلاسه ها...ـولی انگار پتو کلا بالا بوده😂😂😂😂

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
یکی...خوشا ب حالت...بنده چهار تا جاری چهار تا خواهرشوهر😂😂😂

اخه عزیزم یه برادرشوهرم هنوز مجرد

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
برو دعا کن ب جون مادر شوهرت😂

نه بابا به قول دوستان همه یه گو.ن به این نتیجه رسیدم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹