2777
2789
عنوان

همه جاری ها بدن؟؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 89 پست
باور کن در این حد این موجود مریض دلم براش میسوزه مثل یک بیمار باهاش رفتار میکنم

😓😓😓😆😆😆

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چقدر ک خوب باشن از فردا خبر نداری...سر یه سری مسائل طوری چهره عوض میکنن ک دهنت وا میمونه...جاریها ...

حتما عزیزم حواسمو جمع میکنم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
هر چقدر ک خوب باشن از فردا خبر نداری...سر یه سری مسائل طوری چهره عوض میکنن ک دهنت وا میمونه...جاریها ...

چون ی چندتا هم میزارن روش میرن میگن ☹☹😓😓😒

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

من اصلا با جاریم مشکل ندارم بخدا مثل خواهر بودم از اول باهاش ولی اون خیلی حسادت میکنه چون تقریبا من تازه عروسم و تعریف نباشه ولی خدایی باهمشون خوبم بخاطر همین دوسم دارم....ب این دلایلم جاریم دوس نداره من جایی باشم ک خودش مرکز توجه باشه هرجوری باهاش خوبم و هواشونو داریم همونجوری شعور نداره البته واسه ما ابنجوریه ها وگرنه با اکثرا انقد خوبه....جاریم ۱۳ساله ازدواج کرده و همشهری و فامیل دور مادرشوهرمیناس....منم با نامزدی و عروسی تقریبا دوساله عروسشونم و غریبع ایم ولی خانوادم و مادرشوهرمینا فوق العاده خوبن باهم

من تا با خواهرشوهر یا فامیلای شوهرم یکم صمیمی میشم جاریم از فرداش میره خونه اونا یا اونارو دعوت میکنه و تندتند حالشونو میپرسن ک مثلا بااون خوب باشن و یادِ من نیفتن

بسیااااار کار اشتباهی کرده....دردای دلت رو با خودت تو گور ببر دور ار جونت

اره عزیزم اشتباه کردم🙁

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
من تا با خواهرشوهر یا فامیلای شوهرم یکم صمیمی میشم جاریم از فرداش میره خونه اونا یا اونارو دعوت میکن ...

هر کاری کنن اونی که خوبه خودش خوبه ولشون کن 

خدایا شکرت
حالا چندتا جاری و خواهر شوهر دارین؟😁

یه جاری دارم ۲ تا خواهرشوهر

هر کاری کنن اونی که خوبه خودش خوبه ولشون کن 

اره واقعا ولی انقد ازش میترسن تا یچیزی میگن حتی ب شوخی یا واقعا بی منظور سریع تند و تیز جواب میده دهبارم یاداوری میکنه ولی من بخدا لااااال اصلا جواب نمیدم ی موقعهایی فشار بیاد با ارامش جواب میدم....تا مادرشوهرم بهش یچیزی میگه سریع میپره بهش میگه داستان درست نکنیدا.....ولی انقد پیش فامیلا خودشو خوب میکنه بیچاره مادرشوهرم میگه پدرمو دراوردن هیچی نمیتونم بگم