2777
2789
عنوان

همه جاری ها بدن؟؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 89 پست
ببین اصلا عجیب الخلقه همش حسادت من محلش نمیدم بیش تر میسوزه 😂😂

منم با جاریا خوبم.....ولی در اعماق وجودمون یه حس های بدی به هم داریم مسلما😁😁😂😂😁😁

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من فامیل نیستم . ولی جاریم دختر عمو شوهرمه . اصلا باهاش خوب نیستن 

تجربه ثابت کرده با عروس فامیل خوب نیستن 😏😏😞

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

[QUOTE=68104613]😂😂😂😂😂😂 برای ما فعلا تشریف نیاورده 😏😏 خدا کنه هیچ 

من جاریم تو یک گروه تو تل.گرام بود در مورد روابط با خانواده شوهر اینقدر از من بد میگفت میگفت جاریم زشته ولی اینقدر خوش شانس شوهرش گوش به حرفشه خدا لعنتش کنه مادر شوهرم عمه اش همش بهش مهربونی میکنی از این حرفا من اونجا خنثی بودم اصلا حرف نمیزدم تو گروهم دختر عمه شوهرم گفت بیا ببین چه مردم مینالن خیلی باحال بود جالبیش این من هم ازش جوان ترم هم خوشگل تر خوشتیپ تر همه ام میگن ولی کلا بنده خدا با من مثل هوو رفتار میکنه

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
کاری به بدبختیش نداشته باش اصلا صمیمی نشو باهاش از من گفتن 

حتما عزیزم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
منم با جاریا خوبم.....ولی در اعماق وجودمون یه حس های بدی به هم داریم مسلما😁😁😂😂😁😁

😂😂😂😂🤣

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

من کلا میگم ناراحتی باش به من چه حسودی میکنی من خیلی ریلکسم اونم باز بیشتر میسوزه

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
خیلی اشتباه کردی اصلااا جلوی جاری حرف خانواده شوهرتو نزن  خواهرانه بهت میگم جلوی جاری خوددار ب ...

چشم حتما الان حس میکنم اشتباه کردم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
[QUOTE=68104613]😂😂😂😂😂😂 برای ما فعلا تشریف نیاورده 😏😏 خدا کنه هیچ   من جاریم تو ی ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

باور کن در این حد این موجود مریض دلم براش میسوزه مثل یک بیمار باهاش رفتار میکنم

نه عزیزم من غریبه ام کلا رازدارم ولی از بدیای مادرشوهرم گفتم اونم گفت البنه

عیب نداره ولی استارتر ازش فاصله بگیر به قول معروف دیدیش معمولی باش 😉😉😉

هر چقدر ک خوب باشن از فردا خبر نداری...سر یه سری مسائل طوری چهره عوض میکنن ک دهنت وا میمونه...جاریهای من بعد 7 سال صمیمی بودن ،ضربه زدن ..ب هیچ عنوان صمیمی نشو...از گذشته ت اصلا چیزی نگو..از خانوادت  از خانواده همسرت چیزی نگو...