2777
2789

نه به قطره چکونی#  ‍ ‍ ‍ 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🤓واااي واااي امروز چييي ديده؟؟؟🤓

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

گزارش#  

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بعد یه دختره که روسری نداشت 

اصلا معطل بودن یکی ببرشون

از بغل پلیی رد شد بدون روسری و با پر رویی

بعدش یه علامتای رشتی به پسرا که متلک بهش میگفتن نشون میداد

ابروی هرچی خانوم بود رو برد.

همه خیابون چششون به اون بود

کلا 20 سالش هم نبود

همه ماشینا هم بوق بوق

امروز تو روز روشن 6 و 7 غروب

باشه. خیلی چیز بدی دیدی . دفعه دیگه چشمتو ببند

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

احتمالا اینو دیده مادر شوهر خواهرشوهر برادر شوهر دختر خاله نامزد سابق اون یکی مستاجر همسایه 

کدومش دست تو مماغش کرد 😄😜

میشه واسه سلامتی  نی نی تو دلیم یه صلوات بفرستی ممنونم🙏
واقعاابروی هرچی زنه میبرند. مانتوش باز زیربغلش بیرون اصلا یه وضعی پلیس جرات نکرد بره جلو و چیزی ...

خخخخ تاپیکت قابلیت جنجالی شدنو دارههههه😆😆

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)