بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ماهیچه با سبزی پلو...کمی مرغ هم بذار...سیبزمینی و هویچ رو با دستگاه مخصوصش اگر داری مدل بده سرخ کن...سالاد سزار ..کلم و نخود و ذرت .کمی گوجه ..خیار نباشه...سس بزن ...کنار خورشتت نخود و درت و لیمو ترش قاچ بزن بذار بعلاوه جفری...پلو رو هم زعفرونی ی مقدار درست کن...زیتون و ترشی و ماست وسالاد...چون اولین بار تدارک ببین ...جلسات دیگ ساده بدار
قرمه سبزی و پلو و سالاد شیرازی و سوپ و مرغ سوخاری؛ اینجوری هم خوراک داری هم خورشت هم پلو خیلی هم دردسر نداره با همون چن تیکه مرغ ابش و سوپ میکنی و خودشونو سوخاری
ژله چند لایه با رنگ های مختلف توی ظرف پایه دار خوب نیست به نظرت؟ چون تعداد کمه راحت برای هر کس یه دو ...
من همیشه نصف لیوان پایه دارام و ژله میزارم ببنده معمولا هم رنگای مختلف مثلا یکی قرمز یکی سبز بعد روشو بسنی میزارم و با شکلات و میوه تزیین میکنم ی دسر ساده و شیک